Μινέττα Ασφαλιστική: Νέα προγράμματα για την ομαδική ασφάλιση αθλητών και μαθητών

549
Μινέττα Ασφαλιστική: Νέα προγράμματα για την ομαδική ασφάλιση αθλητών και μαθητών

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική διαθέτει τα ασφαλιστικά προγράμματα Athlete’s Pack & Student’s Pack για την ομαδική ασφάλιση αθλητών (μελών ακαδημιών) και μαθητών, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, τα προγράμματα Students Pack (Pack 1, 2 & 3) αφορούν σε μαθητές Βρεφονηπιακών Σταθμών, Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων και Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών, καθώς και Φροντιστηρίων Μέσης εκπαίδευσης. Με τα νέα προγράμματα οι ασφαλισμένοι μαθητές καλύπτονται για ατύχημα που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια του μαθήματος, την προσέλευση ή και την αποχώρηση από τον χώρο εκπαίδευσής τους.

Τα προγράμματα Athletes Pack (Pack 1, 2 & 3) διατίθενται για αθλητές, μέλη Αθλητικών Ακαδημιών, ηλικίας από 6 έως 16 ετών. Μέσω αυτών, καλύπτονται οι δαπάνες για ατύχημα που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα ή της προπόνησης, στο ασφαλισμένο μέλος των Ακαδημιών Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική μεριμνά διαρκώς, ώστε να εμπλουτίζει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο προσφέροντας στους καταναλωτές σύγχρονες, αξιόπιστες λύσεις για κάθε ασφαλιστική τους ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους συνεργαζόμενους με την Εταιρεία ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία ΣΥΑΕ με τον Όμιλο «Coordinators Π&Ε Καρναχωρίτη»
Επόμενο άρθροΑσφάλιση και κλιματική αλλαγή