Μινέττα Ασφαλιστική: Ξεπερνούν τα €25 εκατ. οι αποζημιώσεις το 2017

4801
Ασφάλειαι Μινέττα κτήριο

Η Μινέττα Ασφαλιστική κατέβαλε για μια ακόμη χρονιά το 2017, υψηλές αποζημιώσεις στους ασφαλισμένους της που ξεπέρασαν τα 25 εκατ. ευρώ.

Όπως σημειώνει στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε, στις παραπάνω αποζημιώσεις, συμπεριλαμβάνεται και η περίπτωση των ζημιών στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής, όπου η Μινέττα προχώρησε σε αποζημιώσεις για κατεστραμμένα οχήματα από πλημμύρα.

Στα συγκεκριμένα ασφαλιστικά συμβόλαια δεν συμπεριλαμβανόταν κάλυψη Φυσικών Φαινόμενων, ωστόσο οι κάτοχοι των οχημάτων αποζημιώθηκαν μέσω της κάλυψης του επιδόματος ολοσχερούς καταστροφής, κάλυψη που συμπεριλαμβάνεται ακόμα και στο βασικό ασφαλιστήριο της Μινέττα.

Στο ίδιο δελτίο τονίζεται ότι «και το 2017, οι πελάτες της Μινέττα περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους την εταιρεία, η οποία εμφάνισε σημαντικό ποσοστό διατηρησιμότητας συμβολαίων, καθώς και σημαντική αύξηση της παραγωγής της με ποσοστό που ξεπέρασε το 15%.
Ανταποκρινόμενη έμπρακτα στην εμπιστοσύνη των πελατών της, η Μινέττα διατηρεί αναλλοίωτες τις αξίες της στον χρόνο, με βασική της αρχή τη σωστή εξυπηρέτηση και την άμεση και δίκαιη αποζημίωση των ασφαλισμένων της, καθώς και τη συνεχή υποστήριξη των συνεργατών της».

 

Προηγούμενο άρθροΙnterasco: Νέα Υποδ/ντρια Πωλήσεων η Ειρήνη Νικολοπούλου
Επόμενο άρθροΟ ΠΣΣΑΣ και η GAMA πήγαν τους Συντονιστές σε άλλο επίπεδο