Εταιρείες

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Έλαβε διάκριση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής

Η ΜINETTA Ασφαλιστική έλαβε τιμητική διάκριση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής (EBEN Ελλάδος). Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 15/12 στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Responsible Management Excellence Awards 2022”, παρουσία μελών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και η Εταιρία πέτυχε τη διάκριση ΟLYMPIC RHETORIC WREATH.

Συγκεκριμένα, η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική πιστοποιήθηκε αναβαθμίζοντας την επίδοσή της – και βραβεύτηκε για ακόμη μια χρονιά – από το EBEN GR βάσει του επιχειρηματικού μοντέλου Responsible Management Excellence (RME), το οποίο καλύπτει δύο από τα πιο σημαντικά κομμάτια της σύγχρονης επιχειρηματικής ζωής και Αριστείας, την Επιχειρηματική Ηθική και την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Νίκος Μόσχοβος, Διεθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, ανέφερε: «Το 2023 η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική συμπληρώνει 50 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά. Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μας όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι οι άνθρωποι που αλληλεπιδρούν με τον οργανισμό μας, μας περιβάλλουν με εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη η οποία χωρίς Επιχειρηματική Ηθική και Κοινωνική Υπευθυνότητα δεν μπορεί να υπάρξει. Με μεγάλη χαρά λοιπόν παραλαμβάνουμε αυτή τη διάκριση, καθώς αποτελεί αναγνώριση για όλη την ομάδα της ΜΙΝΕΤΤΑ αλλά και δέσμευση για ακόμα πιο έντονη προσπάθεια στο μέλλον».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας