Εταιρείες

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Αδιάλειπτη λειτουργία και άμεση καταβολή αποζημιώσεων

Πλέον των 1.200 ζημιών έχουν διακανονιστεί και πληρωθεί από τη Μινέττα Ασφαλιστική το διάστημα από 16/3/2020 έως σήμερα, πολλές εκ των οποίων αφορούν το τρέχον διάστημα της κρίσης, ενώ το ποσό που καταβλήθηκε στους ασφαλισμένους ξεπέρασε το €1.400.000.

Σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία αναφέρει:

«Μένουμε Σπίτι. Στην ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική όμως δεν σταματάμε να εργαζόμαστε και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας μέσω τηλεργασίας, έχοντας προχωρήσει έγκαιρα στις απαραίτητες ενέργειες βάσει του Σχεδίου Επιχειρησιακής Συνέχειας.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά στην άμεση καταβολή αποζημιώσεων –η οποία αποτελεί διαρκή προτεραιότητα μας, ακόμα και υπό  αυτές τις δύσκολες συνθήκες– διαχειριζόμαστε τον φάκελο αποζημίωσης με απλές διαδικασίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η Εταιρεία αναλαμβάνει το κόστος αποστολής των πρωτότυπων παραστατικών μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (η ύπαρξης αυτών σε πρωτότυπο αποτελεί φορολογική υποχρέωση) για λογαριασμό του παθόντα, πελάτη ή/και τρίτου, ώστε να προβούμε άμεσα στην κατάθεση της αποζημίωσης στον τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου.

»Συνεχίζουμε, με την ίδια ζέση, τόσο τις καθημερινές μας εργασίες, όσο και την υλοποίηση έργων για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους συνεργάτες και τους πελάτες. Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση, Υγεία και επιστροφή σύντομα στις καθημερινές μας συνήθειες», επισημαίνεται εν κατακλείδι.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας