Εταιρείες

MetLife Alico: Χορηγός του ετήσιου Forum “Women in Business”

Η MetLife Alico ήταν ένας από τους χορηγούς του ετήσιου Forum “Women in Business”, που διοργάνωσε για 4η συνεχή χρονιά η επιτροπή Women in Business του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, τον Ιούνιο στην Αθήνα. 

Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η κα Mary Spillane, διεθνής αυθεντία σε θέματα  επικοινωνίας και Personal Branding.

Από την MetLife Alico συμμετείχαν στο συνέδριο η κα Π. Αναγνωστοπούλου, Employee Benefit Director, ο κ. Γ. Κώτσαλος, Corporate Sales Manager, η κα Λ. Πρίντζιπα, Senior Account Executive Corporate Sales, καθώς επίσης και οι Account Executives Corporate Sales κα Μ. Μαυρομάτη, κ. Σ. Ναζλής και κα Μ. Σαραντοπούλου.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η αξία του επαγγελματικού και προσωπικού networking, ώστε να δώσει στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να μάθουν νέους τρόπους διαχείρισης της κοινωνικής και επαγγελματικής τους δικτύωσης τόσο για την προσωπική τους ανάπτυξη όσο και για την αποτελεσματική προβολή και ανάπτυξη της επιχείρησης τους.  

Η θεωρία δοκιμάστηκε και στην πράξη όταν, κατά τη διάρκεια βιωματικών ασκήσεων, κλήθηκαν εκπρόσωποι των εταιρειών που συμμετείχαν στο Forum, ανάμεσά τους και οι κ.κ. Π. Αναγνωστοπούλου και Γ. Κώτσαλος, να συστηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να ενισχύσουν το προσωπικό τους προφίλ σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στο Forum ευνοήθηκε η ανταλλαγή απόψεων και θέσεων γύρω από τις τοποθετήσεις που αναλύθηκαν και της νέας προσέγγισης του networking, ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να επωφεληθούν από τις σύγχρονες τάσεις επικοινωνίας.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας