Διαμεσολαβούντες

Μεγάλη Συμμετοχή στη 2η Διαδικτυακή Συνάντηση του ΣΠΑΤΕ

Μεγάλη επιτυχία είχε η 2η Διαδικτυακή Συνάντηση των Μελών του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής (ΣΠΑΤΕ) με θέμα: «Η Αξία του Ασφαλιστικού Πράκτορα στο νέο ηλεκτρονικό- ψηφιακό περιβάλλον ασφάλισης και η μετάβαση σε αυτό», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15.00 μ.μ.

Στη συνάντηση, με επίσημη προσκεκλημένη την Εταιρεία Ασφάλειαι Μινέττα, τίμησαν τον ΣΠΑΤΕ με την παρουσία τους ο Αν. Διευθύνων Σύμβουλος του Δ.Σ., κ. Γεώργιος Μινέττας, ο Β΄ Αντιπρόεδρος, κ. Κωνσταντίνος Μπερτσιάς, ο Διευθυντής Πωλήσεων,κ. Γεώργιος Παρισάκης, και ο Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας κ. Μανόλης Γκατζόφλιας.

Όπως επισημαίνει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΣΠΑΤΕ, αναπτύχθηκε ένας εξαιρετικά εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ, των στελεχών της ΜΙΝΕΤΤΑ, με την κατάθεση απόψεων για τα νέα δεδομένα της Αγοράς, τη θέση και την αξία του Ασφαλιστικού Πράκτορα στο νέο διαμορφωμένο περιβάλλον αλλά και με την κατάθεση των προβληματισμών και προτάσεων εκ μέρους των Μελών του ΣΠΑΤΕ, για την επόμενη ψηφιακή ημέρα.

Το Δ.Σ. του ΣΠΑΤΕ ευχαριστεί πολύ τα Στελέχη της Εταιρείας για την παρουσία τους και την υποστήριξή τους στο έργο του ΣΠΑΤΕ, και ιδιαίτερα τους Συναδέλφους τους για την Εμπιστοσύνη και τη Συμμετοχή.

Με γνώμονα και αποκλειστικό στόχο την ενημέρωση των Μελών του και την παροχή υπηρεσιών, χρήσιμων για την επαγγελματική τους εξέλιξη, το Δ.Σ. του ΣΠΑΤΕ έχει ήδη προγραμματίσει την 3η Διαδικτυακή Συνάντηση, εντός του Φεβρουαρίου,με επίσημη προσκεκλημένη Εταιρεία την NP Ασφαλιστική.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας