Ταξίδια

Mega Brokers: Ταξίδι επιβράβευσης σε συνεργασία με τη Eurolife FFH

Η Mega Brokers έστειλε 12 Συνεργάτες της στην “Καραϊβική” της Ελλάδας, με τη σύμπραξη της Eurolife FFH. Ακόμη και σε μια «ιδιαίτερη» χρονιά, λόγω της πανδημίας, η παρακίνηση και ανταμοιβή των συνεργατών της Mega Brokers αποτελεί αναμφισβήτητα βασική επιχειρησιακή πολιτική.

Σε συνθήκες πλήρους ασφάλειας, όπως αναφέρει σχετικά το δελτίο Τύπου, η εταιρεία ολοκλήρωσε ένα πραγματικά υπέροχο ταξίδι επιβράβευσης στην «Καραϊβική» της Ελλάδας με τις εξωτικές παραλίες και το καταπράσινο τοπίο στα Σύβοτα, Παξούς και Αντίπαξους.

Δύο τόποι που ο καθένας έχει τη δική του χάρη, αλλά και που συχνά λειτουργούν ως δίδυμος προορισμός.

Το ταξίδι απόλαυσαν 12 Συνεργάτες που πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους και τις ποιοτικές προϋποθέσεις του 7ου διαγωνισμού Πωλήσεων του Κλάδου Zωής σε συνεργασία με τη Eurolife FFH.

Στο μοναδικό ταξίδι 4 ημερών, οι συνεργάτες ως λάτρεις της φύσης και των extreme sports, έζησαν την εμπειρία του rafting στις Πηγές του Αχέροντα μέσα από μια διαδρομή εξαιρετικής ομορφιάς, δοκίμασαν τις αντοχές στο μεγαλύτερο στην Ελλάδα zip line, στο επιβλητικό φαράγγι του Αχέροντα και σαγηνεύτηκαν από τις υπέροχες εναλλαγές του τοπίου.

Mega Brokers: Ταξίδι επιβράβευσης σε συνεργασία με τη Eurolife FFH

Το πρόγραμμά τους περιλάμβανε ημερήσιες εξορμήσεις με σκάφος στους Παξούς και Αντίπαξους, όπου μέσα από διαδρομή στο λιμάνι του Γαιου, στα όμορφα λιμάνια Λογγού και Λάκκας οι συνεργάτες ανακαλύψαν την ομορφιά του νησιού, καθώς εξερεύνησαν τις φανταστικές σπηλιές και ανακάλυψαν παραλίες, κάθε απόχρωσης του πράσινου και του μπλε, οι οποίες είναι προσβάσιμες μόνο με σκάφος!

Φυσικά σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού απόλαυσαν γευστική εμπειρία του τόπου, σε παραδοσιακά εστιατόρια, γνήσιους εκπροσώπους της νησιωτικής & ηπειρωτικής κουζίνας.

Mega Brokers: Ταξίδι επιβράβευσης σε συνεργασία με τη Eurolife FFH

Τους συνεργάτες συνόδευσαν ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής, κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, ο Διευθυντής του κλάδου Ζωής, κ. Γιάννης Παππάς, και ο κ. Νίκος Χουλιάρας, Διευθυντής Ανάπτυξης Πωλήσεων Eurolife FFH, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με όλους τους επιτυχόντες Συνεργάτες.

Ιδιαίτερη στιγμή για την εταιρεία και τους συνεργάτες της ήταν η βραδιά βραβεύσεων παρουσία και του Προέδρου της εταιρείας, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου. Οι βραβεύσεις αυτές αναφέρονταν σε ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως η διατήρηση και η ποιότητα δεικτών χαρτοφυλακίου με τη Mega Broker και τη Eurolife FFH.

Η ολοκλήρωση του ταξιδιού βρήκε όλους τους συμμετέχοντες ενθουσιασμένους, ανανεωμένους και αποφασισμένους για την επόμενη συμμετοχή τους για το 2022!

O προορισμός, #surprise

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας