Διαμεσολαβούντες

MEGA BROKERS: Πιστοποιήθηκε για 2η χρονιά ως Great Place to Work®

Με κεντρικό μήνυμα once again, η Mega Brokers με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι απέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά την Πιστοποίηση του Great Place to Work®, μετά από νέα διεξοδική αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού της, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work Hellas.

Το Great Place to Work® είναι μία εταιρεία έρευνας, συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης με διεθνή παρουσία σε όλο τον κόσμο, που βοηθά οργανισμούς και εταιρείες να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.

H Mega Brokers, όπως επισημαίνει στο δελτίο Τύπου, σταθερά τα τελευταία χρόνια διαγράφει πορεία σημαντικής ανάπτυξης. Η υψηλή και θετική ανταπόκριση των εργαζομένων στην έρευνα αντικατοπτρίζει ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον που στηρίζεται στην Αξιοπιστία, το Σεβασμό και το αίσθημα της Δικαιοσύνης που υπάρχει στην εταιρεία.

Ο CEO της Mega Brokers, κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, δήλωσε: «Μια εταιρεία επιβάλλεται να είναι ένας εξαιρετικός εργασιακός χώρος για όλους, ανεξάρτητα από τη θέση εργασίας, και να αξιοποιεί το πάθος όλων των ατόμων στον οργανισμό και αυτό δεν αποτελεί απλή δέσμευση αλλά κουλτούρα μας.

Είμαστε πλέον επίσημα και το 2023 μια εταιρεία με πιστοποίηση Great Place to Work! Είμαστε πλέον επίσημα ένας από τους καλύτερους χώρους εργασίας της Ελλάδας και νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος και χαρούμενος για τη μεγάλη οικογένεια της Mega Brokers.

Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να βελτιώνουμε συνεχώς τις συνθήκες και παροχές στους ανθρώπους μας!».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας