Διαμεσολαβούντες

MEGA Brokers: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους συνεργάτες Β. Ελλάδος

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε και φέτος, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας των συνεργατών Βορείου Ελλάδος της Mega Brokers.

Με εκπληκτική θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο, στον μοντέρνο χώρο του ξενοδοχείου MEDITERRANEAN PALACE, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, σε ένα ζεστό και γιορτινό κλίμα, ο κ. Αχιλλέας Καρανατσίδης, Διευθυντής του υποκαταστήματος Βορείου Ελλάδος, καλωσόρισε το 2023 και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της εταιρείας για τα αποτελέσματα των Πωλήσεων για το 2022.

O κ. Διογένης Μπαχτιάρογλου, Εμπορικός Διευθυντής, συνεχάρη τους συνεργάτες για την εξαιρετική απόδοση και συνεργασία και, στη συνέχεια, έκανε τον απολογισμό των ενεργειών της Εμπορικής Διεύθυνσης για το προηγούμενο έτος.

Στη συνέχεια ο κ. Tάσος Χατζηθεοδοσίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Mega Brokers, αναφέρθηκε στα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρείας για το 2022. Υπογράμμισε τη στήριξη που παρέχει η Mega Brokers στους Συνεργάτες της, ανέπτυξε τους στρατηγικούς άξονες της Εταιρείας, όσον αφορά στις πωλήσεις και τις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, εστιάζοντας στις πρωτοποριακές υπηρεσίες και παροχές που προσφέρει η Εταιρεία.

Ο Πρόεδρος της Mega Brokers, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, στη συνέχεια έδωσε το στίγμα της αγοράς για το 2023 και αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή των συνεργατών για την επίτευξη των στόχων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα πλούσιο δείπνο, όπου οι αγαπητοί συνεργάτες – φίλοι της Mega Brokers είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα, να απολαύσουν εξαιρετικές γεύσεις, να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν μεταξύ τους εμπειρίες και απόψεις.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΕ ΑΕΚ και MEGA Brokers συνεχίζουν μαζί


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας