Η Mega Brokers κοντά στους συνεργάτες της στην Πάτρα

2738
Mega Brokers Patra

Το Υποκατάστημα της Mega Brokers στην Πάτρα, έκοψε την πίτα του στις 22/02/2017, στο ξενοδοχείο Patra Palace, παρουσία πλήθους συνεργατών, της Διοίκησης της εταιρείας και εκπροσώπους ασφαλιστικών εταιρειών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον κ. Γεράσιμο Μιχαλάτο, Διευθυντή του Υποκαταστήματος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους της Διοίκησης της Mega Brokers SA και τους εκπροσώπους των ασφαλιστικών εταιρειών και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την χρονιά που πέρασε και την άψογη συνεργασία με την εταιρεία.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Mega Brokers SA, κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, πήρε στη συνέχεια το λόγο, καλωσορίζοντας τους συνεργάτες της Πάτρας και εκφράζοντας την πεποίθηση πως και την νέα χρονιά η ανάπτυξη των συνεργατών της περιφέρειας είναι στις προτεραιότητες της εταιρείας ενώ αναφέρθηκε στις εξαιρετικές επιδόσεις της Διεύθυνσης της Πάτρας.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Διευθυντή Πωλήσεων κ. Μιχάλη Κωστή, ο οποίος με τη σειρά του διαβεβαίωσε πως και το 2018 η Διεύθυνση Πωλήσεων θα είναι κοντά στους συνεργάτες με εκπαιδεύσεις και συναντήσεις για την έμπρακτη και καθημερινή στήριξη τους.

Καταιγιστικός, όπως πάντα στην ομιλία του ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mega Brokers SA, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, αναφέρθηκε στις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε τους συνεργάτες για τις καινοτομίες στη διαδικτυακή πλατφόρμα της Mega Brokers SA στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού και βελτίωσης της τεχνολογίας για την εταιρεία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τα στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών κ.κ.

  • Δημήτριος Διβανής, Διευθυντής Πωλήσεων της GROUPAMA Ασφαλιστικής
  • Κωνσταντίνος Τσαρχάς, Διευθυντής Πωλήσεων Ν. Ελλάδος της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και Κωνσταντίνος Δημάκης, Υπεύθυνος της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ κατάστημα Πάτρας
  • Θωμάς Χρήστος & Βασίλειος Διαμαντόπουλος από το κατάστημα της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής στην Πάτρα
  • Χρήστος Μήλας, Υπεύθυνος ARAG Πάτρας
  • Σάββας Κάβουρας, Υπεύθυνος DAS Πάτρας
  • Νικόλαος Νικολακοπούλος, Υπεύθυνος Ευρωπαϊκής Πίστης Πάτρας
  • Δημήτριος Γκούτσης, Συνεταιριστική Ασφαλιστική
  • Ιωάννης Σιακαμπέτης, Υπεύθυνος Νοτίου Ελλάδος της CARGLASS.

Mega Brokers Patra

Προηγούμενο άρθροMetLife: Ασημένιο Βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards 2018
Επόμενο άρθροERGO Ασφαλιστική: Mέγας Xορηγός του 7ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας για 2η χρονιά