Διαμεσολαβούντες

Mega Brokers: Ετήσιο Strategy Meeting με μοναδική εμπειρία στο The Pilot Center

H MEGA Brokers ολοκλήρωσε με επιτυχία το ετήσιο Strategy Meeting της, θέτοντας νέους στόχους και χτίζοντας δυνατές συνεργασίες για το 2024-2025.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, φέτος, η εταιρεία επέλεξε να προσδώσει μια ξεχωριστή νότα στη συνάντηση, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια αξέχαστη εμπειρία στο The Pilot Center.

Στο The Pilot Center, η διευθυντική ομάδα έζησε την αδρεναλίνη και τον ενθουσιασμό, παίρνοντας τον έλεγχο προσομοιωτών πτήσης F-16, αεροσκάφους Airbus A320 και αγωνιστικών Formula 1 και WRC.

Η μοναδική αυτή εμπειρία, πέρα από την ψυχαγωγία, ενίσχυσε το ομαδικό πνεύμα, την επικοινωνία και την αλληλεγγύη, στοιχεία απαραίτητα για την επίτευξη των κοινών στόχων.

Σχολιάζοντας την πρωτότυπη αυτή δράση, ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, CEO της MEGA Brokers, δήλωσε: «Στην Εταιρεία, αναγνωρίζουμε την αξία των ανθρώπων μας και επενδύουμε στην ευημερία και την ανάπτυξή τους.

Η ετήσια συνάντησή μας στρατηγικής αποτελεί σημείο αναφοράς για τον καθορισμό της πορείας μας, ενώ η εμπειρία στο The Pilot Center λειτούργησε ως επιβράβευση και ενίσχυση της ομαδικότητας.

Πιστεύουμε ακράδαντα στην ισορροπία εργασίας και προσωπικής ζωής και προσπαθούμε να δημιουργούμε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου οι άνθρωποι μας αισθάνονται σεβασμό, εκτίμηση και ικανοποίηση».

Η MEGA BROKERS αποδεικνύει, έμπρακτα, πως η διοίκηση και οι εργαζόμενοι αποτελούν μια δυνατή ομάδα, με κοινό όραμα και αφοσίωση στην επιτυχία.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας