Διαμεσολαβούντες

Mega Brokers: Ανανεώνει τη συνεργασία της με τον Όμιλο Βιοϊατρικής

H Mega Brokers ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ, λανσάροντας το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα α΄θμιας περίθαλψης BIODIAGNOSIS.

Το πρόγραμμα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες, αφού δεν έχει κανένα όριο ηλικίας και γίνεται αποδεκτό οποιοδήποτε ιατρικό ιστορικό.

Το κόστος είναι ίδιο για όλες τις ηλικίες, με τις λιγότερες εξαιρέσεις της αγοράς, ενώ έχει πλέον εμπλουτιστε,ί εκτός από απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις και απεριόριστες επισκέψεις γιατρών, με σύγχρονες παροχές που υποστηρίζονται από τις δυο Βιοκλινικές του ομίλου, το νέο Διατροφολογικό και Εργομετρικό Κέντρο καθώς και το νέο δερματολογικό κέντρο BIOIATRIKI PLUS DERMA.

Για τη MEGA η ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών, η αξιοπιστία και η εξειδίκευση αποτελούν βασικούς πυλώνες σε κάθε βήμα ανάπτυξης που κάνει.

Η άμεση χωρίς αναμονές πρόσβαση των πελατών σε υπηρεσίες και δομές ιδιωτικής υγείας, που αφορούν στη διάγνωση και την πρόληψη, είναι ζωτικής σημασίας και αποτελεί ένα από τους βασικούς λόγους που κάποιος επιλέγει να κάνει ιδιωτική ασφάλιση υγείας.

H MEGA Brokers διαθέτει σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών Πανελλαδικά περισσότερους από 1479, με μεγάλο ποσοστό συνεργατών να δραστηριοποιούνται στους νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης και Εύβοιας, στους οποίους ο όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες μονάδες εξυπηρέτησης ασφαλισμένων.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας