Η MEGA Brokers ανακοινώνει 3 νέες καινοτόμες υπηρεσίες, που, όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο Τύπου, θα φέρουν επανάσταση στον τρόπο λειτουργίας κάθε ασφαλιστικού γραφείου.

Αναλυτικά οι 3 νέες καινοτόμες υπηρεσίες:

1. MEGA Brokers Renewals

MEGA Brokers: 3 Νέες Καινοτόμες Υπηρεσίες

Είναι γεγονός ότι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές δαπανούν πάρα πολύ χρόνο καθημερινά προκειμένου να διαχειριστούν τις ανανεώσεις των συμβολαίων του χαρτοφυλακίου τους.

Ως αποτέλεσμα, έχουν λιγότερο χρόνο για νέους πελάτες, για την οργάνωση και ανάπτυξη του ασφαλιστικού τους γραφείου και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Με το MEGA Brokers Renewals αυτοματοποιείται η διαδικασία ενημέρωσης των πελατών τους, για τις ανανεώσεις των συμβολαίων, γλιτώνοντας για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές μέχρι και 90% του χρόνου που δαπανούν σήμερα.

2. MEGA Brokers E-Sign

MEGA Brokers: 3 Νέες Καινοτόμες Υπηρεσίες

Η υπηρεσία MEGA Brokers E-Sign δίνει λύση στη δυσκολία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή να συλλέξει, να αποθηκεύσει, να αναζητήσει τα έντυπα που απαιτούνται από τη νομοθεσία να τηρεί για κάθε πελάτη του. Η παραπάνω δυσκολία μεγεθύνεται αν συνυπολογίσουμε ότι κάθε ασφαλιστική εταιρεία έχει τα δικά της έντυπα.

Ως αποτέλεσμα, οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές έχουν αυξημένο άγχος για τη συγκεκριμένη διαδικασία και παράλληλα, πολλοί εξ’ αυτών δεν έχουν οργανωμένη διαδικασία συγκέντρωσης και αποθήκευσης των εντύπων, όπως επιβάλλει η ΤτΕ.

Με την υπηρεσία MEGA Brokers E-sign δίνουμε λύση στο πρόβλημα καθώς ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής έχει τη δυνατότητα:

• Να συγκεντρώσει υπογραφές για όλα τα απαιτούμενα εκ της νομοθεσίας έντυπα με email.
• Να αποθηκεύει τα έντυπα ηλεκτρονικά.
• Να μπορεί να τα αναζητήσει με ευκολία οποτεδήποτε αυτά ζητηθούν συνεπεία ελέγχου.

Ως αποτέλεσμα, ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής δύναται να συγκεντρώσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα υπογεγραμμένα, όλα τα έντυπα που επιβάλλει η νομοθεσία για λογαριασμό των πελατών του.

3. MEGA Brokers My Account

MEGA Brokers: 3 Νέες Καινοτόμες Υπηρεσίες

Η υπηρεσία MEGA Brokers My Account έρχεται να δώσει άλλη μια λύση στην ανάγκη του πελάτη του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή να έχει άμεση πρόσβαση στο σύνολο των συμβολαίων του ψηφιακά, να πραγματοποιεί ηλεκτρονικές πληρωμές και να έχει στη διάθεσή του όλα τα χρήσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας, όπως της ασφαλιστικής εταιρείας, της οδικής βοήθειας κ.α

Η MEGA Brokers, με το MEGA Brokers My Account φέρνει τη λύση σε κάθε ασφαλιστικό γραφείο παρέχοντας στους πελάτες τις εξής δυνατότητες:

• Άμεση πρόσβαση στα ασφαλιστήρια συμβόλαια που διαθέτουν σε κάθε κλάδο.
• Πληρωμή του συμβολαίου με όλους τους ηλεκτρονικούς τρόπους πληρωμής.
• Άμεση πρόσβαση σε τηλέφωνα και συνδέσμους επικοινωνίας όπως οδική βοήθεια, ασφαλιστική εταιρεία κ.α.
• Όλα τα παραπάνω σε περιβάλλον που φέρει το λογότυπο του ασφαλιστικού τους διαμεσολαβητή.

Συνεργάτες της MEGA Brokers που ήδη χρησιμοποιούν τις παραπάνω υπηρεσίες είναι στη διάθεση σας να μοιραστούν την εμπειρία τους μαζί σας.

Αν είστε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

• Στο [email protected]
• Στο τηλέφωνο 2109225825


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΟι δύο επιλογές για Ασφάλιση Φυσικών Καταστροφών στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΕΑΕΕ: €3,1 δισ. η παραγωγή ασφαλίστρων το 7μηνο 2023