Με τον ΣΕΣΑΕ στο Island

3292

Island its coming ήταν το μήνυμα που επέλεξε αυτή τη χρονιά ο Σ.Ε.Σ.Α.Ε. για να καλέσει τα Μέλη και τους φίλους του στην καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωσή του, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 20 Ιουνίου στον χώρο Private House του Island.

Σε μια όμορφη και ζεστή βραδιά, υπό τους ήχους του σαξόφωνου, συναντήθηκαν 300 επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς –Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Ε., στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, συνεργάτες, εκπρόσωποι του κλαδικού Τύπου.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση αυτή βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για θέματα που ενδιαφέρουν την αγορά, σε μια ατμόσφαιρα που ανέδειξε τη σύμπνοια, τον δυναμισμό,  και τη μαχητικότητα των μελών της.

Επιπλέον, τη βραδιά αυτή –όπως και σε κάθε δράση του– o ΣΕΣΑΕ στήριξε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες προσφέροντας τα εδέσματα που απέμειναν στο «Μπορούμε!».

Το «Μπορούμε!» είναι μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του φαγητού που περισσεύει σε κάποιους και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.

Την εκδήλωση στήριξαν:

AON – Πλατινένιος Χορηγός,

ERGO, EUROLIFE ERB & MATRIX BROKERS S.A. – Χρυσοί Χορηγοί,

AIG, ΕΘΝΙΚΗ, INTER PARTNER ASSISTANCE,

ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ & ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ – Ασημένιοι Χορηγοί,

ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, GROUPAMA & INTERASCO,  Μεγάλοι Χορηγοί.

Προηγούμενο άρθροΙατρική Ημερίδα της Αffidea για τις συνέπειες του καπνίσματος
Επόμενο άρθροΑπόλλων: Αλλάζουμε το επιχειρηματικό μοντέλο του συνεργάτη ασφαλιστή