Δράσεις ΕΚΕ

Με νικητές την Interasco και το Χαμόγελο του Παιδιού έληξε το Τουρνουά Ποδοσφαίρου του ΣΕΣΑΕ

Με μεγάλη επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το 3ο ημερήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών για τα μέλη και τους φίλους του, το Σάββατο, 16 Μαΐου 2015.

Και φέτος ο ανταγωνισμός ήταν έντονος για τις δεκαεννέα (19) ποδοσφαιρικές ομάδες της ασφαλιστικής αγοράς που αγωνίστηκαν για τη νίκη και το φιλανθρωπικό φορέα της επιλογής τους.

Μετά από αρκετές αναμετρήσεις, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρείας INTERASCO Α.Ε. η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο για χάρη του φιλανθρωπικού σωματείου  «To Χαμόγελο του Παιδιού».

Τη δεύτερη θέση του τουρνουά κατέλαβε η ομάδα της AIG HELLAS Α.Ε., την τρίτη θέση η ομάδα της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ AEEΓΑ – ΜΙΝΕΤΑ και την τέταρτη η ομάδα της EUROLIFE ERB ΑΕΑΖ.

Θερμά συγχαρητήρια στις ομάδες που κατόρθωσαν να διακριθούν αλλά και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και φέτος στο τουρνουά. Επιπλέον, ο Σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά τους πολυάριθμους φίλους του που για ακόμα μια χρονιά ήρθαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να στηρίξουν το φιλανθρωπικό σκοπό του Συνδέσμου.

Το τουρνουά υποστήριξαν οι εταιρείες CARPENTER TURNER (Πλατινένιος Χορηγός) και MATRIX Ins. & Reins. Brokers S.A. (Χρυσός Χορηγός).

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

{gallery}EKDILOSEIS/SESAE-football15{/gallery}

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας