Με νέο προεδρείο στο Costa Navarino η ΕΑΕΕ

3197
Sarrigeorgioy

Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, αναλαμβάνει ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, με Αντιπρόεδρο τον κ. Παναγιώτη Δημητρίου.

Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΑΕΕ.

Συγχαρητήρια στους κ.κ. Αλ. Σαρρηγεωργίου και Π. Δημητρίου. Συγχαρητήρια και στην κα Μαργαρίτα Αντωνάκη, η θητεία της οποίας στη Γενική Δ/νση της ΕΑΕΕ ανανεώθηκε για δύο ακόμη χρόνια.

Το δελτίο τύπου της ΕΑΕΕ

Ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Νέος Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ)

 Αλλαγές στο Δ.Σ. της ΕΑΕΕ

Για 3η φορά εξελέγη Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών οκ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, μετά από την παραίτηση του κ. Δ. Μαζαράκη από το αξίωμα του Προέδρου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) ως αποτέλεσμα της αναβάθμισης στον όμιλό του και αποχώρησής του από την Ελλάδα.

Ο κ. Σαρρηγεωργίου είναι Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB και από τη θέση του Προέδρου, θα συμβάλλει ουσιαστικά στις συλλογικές πρωτοβουλίες της Ένωσης με βασικό στόχο την ανάδειξη του κλάδου ως σύμμαχο και συνεργάτη των πολιτών αλλά και του κράτους.

Ο κ. Σαρρηγεωργίου, από τη θέση του Προέδρου της Ένωσης δήλωσε με αφορμή την εκλογή του: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που για 3η φορά ο κλάδος με εμπιστεύεται για το αξίωμα του Προέδρου της ΕΑΕΕ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Δ. Μαζαράκη για τη θετική του συμβολή στο έργο της Ένωσης από τη θέση του Προέδρου και να του ευχηθώ μια επιτυχημένη συνέχεια στην επαγγελματική του πορεία. Σε μια κομβική καμπή για την ελληνική οικονομία ο κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης μπορεί και πρέπει να συμπληρώσει αποτελεσματικά την κοινωνική ασφάλιση προς όφελος της κοινωνίας αλλά και της οικονομίας».

Αποφασίστηκαν επιπλέον οι εξής αλλαγές:

  • Στο Διοικητικό Συμβούλιο:

Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Παναγιώτης Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Generali Hellas.

Ταμίας, ο κ. Δημήτρης Ζορμπάς, Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής.

Νέο μέλος, ο κ. Κυριάκος Αποστολίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Metlife Ελλάδος.

  • Στην Εκτελεστική Επιτροπή:

Νέο μέλος ορίζεται ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της AXA Ασφαλιστικής.

Προηγούμενο άρθροH νέα Επιτροπή Επικοινωνίας Μελών MDRT Greece 2018 – 2019
Επόμενο άρθροΙnteramerican: Στα €5,22 εκατ. οι αποζημιώσεις για τις καταστροφές από τις πυρκαγιές σε Ανατ. Αττική και Κινέτα