Διαμεσολαβούντες

MDRT Day Greece 2020: Οι εγγραφές άρχισαν

Η Επιτροπή επικοινωνίας του MDRT Ελλάδος καλεί τα μέλη του MDRT 2019, τα υποψήφια μέλη, αλλά και όποιον συνάδελφο θέλει να συμμετάσχει στην MDRT Day 2020, να εξασφαλίσει σήμερα τη συμμετοχή του με την ειδική τιμή των €120 ευρώ που θα ισχύει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2019.

Σε σχετικό μήνυμά της η Επιτροπή επισημαίνει:

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του MDRT Day Greece 2020 που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη).

Σε συνέχεια της περσινής, ιδιαίτερα επιτυχημένης, ημερίδας μας, εξασφαλίσαμε και φέτος την παρουσία κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει, τόσο ως ομιλητές όσο και ως μέντορες.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, έχουμε την ιδιαίτερη τιμή να υποδεχθούμε τον κύριο Tony Gordon, τον πρώτο μη Αμερικάνο Πρόεδρο του MDRT και μέλος πάνω από 40 χρόνια, με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα, ο οποίος δέχθηκε να βρεθεί ανάμεσά μας για ακόμη μια φορά και να μοιραστεί τη γνώση και εμπειρία του. Όσοι δεν είχατε την τύχη να τον δείτε μέχρι σήμερα, δεν πρέπει να χάσετε αυτή την ευκαρία.

Μαζί του, δύο ακόμη επιφανή μέλη του MDRT, με έντονη δράση και διεθνή παρουσία: ο Dr. Sanjay Tolani, ο οποίος το 2003 έγινε το νεότερο μέλος του MDRT, σε ηλικία 19 ετών, με πολλαπλές διακρίσεις, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια έχει καθοδηγήσει και εμπνεύσει αμέτρητους συμβούλους στον κόσμο, μέσω της κοινότητας που έχει δημιουργήσει, της Sanjay Mentoring Family. Τέλος, έχει υπάρξει ο νεότερος Διευθύνων Σύμβουλος του χώρου στη Μέση Ανατολή και έχει γράψει πολλά βιβλία, τα οποία έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.

Στο εξαιρετικό αυτό δίδυμο έρχεται να προστεθεί και ο κύριος Bhupinder Anand, μέλος του MDRT πάνω από 20 χρόνια και ένας από τους πιο επιτυχημένους ομιλητές του χώρου, διεθνώς. Καινοτόμος και με μια ολιστική προσέγγιση στον οικονομικό και φορολογικό προγραμματισμό, είναι περιζήτητος μέντορας στο διεθνή ασφαλιστικό χώρο.

Ταυτόχρονα, όπως κάθε χρόνο θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να ανταλλάξετε απόψεις με καταξιωμένους ασφαλιστικούς συμβούλους από την Ελλάδα και άλλες χώρες.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, προχωρήστε σήμερα κιόλας στην εγγραφή σας με την ειδική τιμή των 120 ΕΥΡΩ.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει  με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό.

Προς διευκόλυνσή σας, σας υπενθυμίζουμε ότι εξυπηρετεί η στάση μετρό Μέγαρο Μουσικής, ενώ υπάρχει πρόσβαση στο πάρκινγκ του Μεγάρου με χρέωση €5 για όλη την ημέρα.

Η τιμή συμμετοχής στο MDRT Day Greece 2020 είναι €160

Εξασφαλίστε σήμερα τη συμμετοχή σας με την ειδική τιμή των €120 ευρώ που θα ισχύει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2019 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας, για μια μοναδική MDRT εμπειρία που θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη.

Mε εκτίμηση,

Η Επιτροπή Επικοινωνίας MDRT MCC Greece 2019 – 2020 

Εmail: [email protected]

 • Δημήτρης Αρσενόπουλος Area Chair for Northern Greece
  email : [email protected]
 • Ειρήνη Γαΐτατζή Company Chair for AXA
  email: [email protected]
 • Λουκάς Δαρζέντας  Company Chair for Mega Brokers
  email: [email protected]
 • Σοφία Ζερβουδάκη Area Chair Mainland Greece
  email: [email protected]
 • Παναγιώτης Λελεδάκης Company Chair for IFA Academy
  email: [email protected]
 • Γιάννης Παναγόπουλος Company Chair for Interamerican Hellenic Life
  email: [email protected]
 • Ευάγγελος Σακελλαρίου Local Chair Athens
  email: [email protected]
 • Κατερίνα Χαραλαμπίδου Company Chair for Apollo S.A.
  email: [email protected]
 • Κάρολος Μαρκουίζος MCC Greece Country Chair 2019 – 2020
  email: [email protected]

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας