Βιβλιοπαρουσιάσεις

Μασελό Ναταναέλ, Σκέψου όπως ο Νίτσε

Ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης, το οποίο ο συγγραφέας έχει συνθέσει βασιζόμενος στις σκέψεις και στη ζωή του μεγάλου φιλοσόφου.

Ο Ναταναέλ Μασελό, ως διδάκτωρ φιλοσοφίας, έχει εντρυφήσει στο έργο του Φρίντριχ Νίτσε, που ενσαρκώνει ένα πρόσωπο της φιλοσοφίας συναρπαστικό και συνάµα απροσπέλαστο! Όμως, µπορεί κανείς να κερδίσει πολλά από µια ενασχόληση µε το έργο του. το να σκεφτόµαστε και να πράττουµε όπως ο Νίτσε είναι ένα ισχυρό και διαχρονικό µάθηµα ζωής…

Ο Νίτσε µας διαφωτίζει και µας προτρέπει να αναζητούµε πάντα µια προσωπική µατιά στον κόσµο. Μας καλεί µε τόλµη να γίνουµε κάτι παραπάνω από αναγνώστες, κάτι παραπάνω από θεατές µιας σκέψης που ξεδιπλώνεται. Μας προσκαλεί σε ένα πραγµατικό φιλοσοφικό βάπτισµα. Μας διδάσκει ότι το να ερµηνεύουµε και να βιώνουµε την ύπαρξή µας είναι δύο στοιχεία άρρηκτα συνδεδεµένα. 

Τα λόγια του µεγάλου φιλοσόφου μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας και να μας βοηθήσουν να ζούμε καλύτερα στην καθηµερινότητά μας, µε την οικογένειά μας, στη δουλειά ή µε τους φίλους μας. 

ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α.Α. ΛΙΒΑΝΗ

Αναζητήστε τo στο βιβλιοπωλείο FINANCIAL FORUM, Αγίου Κων/νου 40, Μαρούσι,
Τηλ.: 210 6127502, Fax: 210 6127719, e-mail: [email protected]

Περισσότερες προτάσεις βιβλίων εδώ.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας