Εκδηλώσεις

LIMRA: 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστών Ζωής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο ADAMS στην Αγία Νάπα, το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστών Ζωής, με θέμα «Uncertain Times… Unprecedented Opportunities», το οποίο διοργάνωσε η Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή της LIMRA.  

Στο Συνέδριο, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, συμμετείχαν οι κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες κλάδου ζωής Ελλάδος και Κύπρου, με πάνω από 250 σύνεδρους, διοικητικά στελέχη, Ασφαλιστικούς Συμβούλους και προσκεκλημένους.

Κατά τη διάρκειά του Συνεδρίου, καταξιωμένοι Κύπριοι και Έλληνες ομιλητές ανέπτυξαν θέματα που απασχολούν και προβληματίζουν την ασφαλιστική αγορά του σήμερα, δίνοντας κύρια έμφαση τόσο στη διατήρηση και ανάπτυξη των Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Συμβούλων, όσο και στις νέες ιδέες και ευκαιρίες που απορρέουν από τις σημερινές συνθήκες του ευρύτερου οικονομικού αλλά και τεχνολογικού χώρου.

Οι Ασφαλιστικές εταιρείες κλάδου ζωής – μέλη της Ελλαδοκυπριακής Επιτροπής LIMRA – τίμησαν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, τους Κορυφαίους Ασφαλιστές Ζωής, που παρά το γενικότερο ιδιαίτερο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον, πέτυχαν τους στόχους του σχετικού διαγωνισμού πωλήσεων τη διετία 2020-2021.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας