Life Solutions: Έλαβε τις πιστοποιήσεις ISO 27001 & ISO 27701

572

Η Life Solutions ανακοίνωσε τις Πιστοποιήσεις της, κατά το Διεθνές Πρότυπο ISO/IEC 27001:2013, για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών και, κατά το Πρότυπο ISO/IEC 27701:2019, για το Σύστημα Διαχείρισης Πληροφοριών Απορρήτου που εφαρμόζει.

Οι Πιστοποιήσεις, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, ελήφθησαν από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης Eurocert.

Η απόκτηση και διατήρηση των πιστοποιήσεων προϋποθέτει την αυστηρή τήρηση συγκεκριμένων διαδικασιών και πολιτικών ασφαλείας για την προστασία των πληροφοριακών συστημάτων που διαθέτει και των εμπιστευτικών πληροφοριών που διαχειρίζεται, συμπεριλαμβανομένων και των Προσωπικών Δεδομένων.

Με το Σύστημα Ασφάλειας Πληροφοριών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO 27001, η Life Solutions υιοθετεί τις βέλτιστες πρακτικές και απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου για τη διασφάλιση της εμπιστευτικότητας, ακεραιότητας και διαθεσιμότητας των πληροφοριών της στο σύνολο των ενδιαφερομένων μελών της.

Το Πρότυπο ISO/IEC 27701:2019 αποτελεί επέκταση του διαχειριστικού συστήματος ISO/IEC 27001 και αφορά την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων.

Η εφαρμογή του συστήματος PIMS κατά ISO 27701:2019 μειώνει τον κίνδυνο διαρροής των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και ενισχύει το υπάρχον σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών ISO 27001.

Οι Πιστοποιήσεις αποτελούν τη δέσμευση της επιχείρησης για εφαρμογή υψηλής ποιότητας προτύπων στις υπηρεσίες της, καθώς και την προσήλωσή της στην ασφαλή διαχείριση των δεδομένων, των πελατών και των συνεργατών της.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΗ wedo.insure αναζητά υπάλληλο διαχείρισης γενικών κλάδων και αυτοκινήτου
Επόμενο άρθροΕΑΕΕ: Εκδήλωση με θέμα “Cyber Insurance”