Βιβλιοπαρουσιάσεις

Κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο της Μαίρης Βογιατζή

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από την Ελληνοεκδοτική το πρώτο βιβλίο της σειράς «Ευτύχης, ο ρεπόρτερ των Μουσείων», με τίτλο «Συνέντευξη με έναν Κούρο». Συγγραφέας η κα Μαίρη Βογιατζή, γνωστή στην ασφαλιστική μας αγορά από την πολύχρονη παρουσία και προσφορά της στην Υδρόγειο Ασφαλιστική.

Μια ακόμη πτυχή της προσωπικότητάς της μας “αποκαλύπτει” η κα Μαίρη Βογιατζή, την οποία γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Υδρογείου. Μας συστήνεται και ως συγγραφέας ενός παιδικού –και όχι μόνον– βιβλίου, με πρωταγωνιστή τον Ευτύχη, έναν 12χρονο ρεπόρτερ με εξειδίκευση στις συνεντεύξεις… αγαλμάτων και άλλων εκθεμάτων μουσείων.

Στο πρώτο βιβλίο της σειράς, η οποία έχει στόχο να φέρει τα παιδιά σε ζωντανό διάλογο με τον κόσμο της ιστορίας, της αρχαιολογίας και της τέχνης, ο Ευτύχης “συναντά” τον πελώριο Κούρο της Σάμου και συνομιλεί μαζί του…

Η επιλογή του Κούρου της Σάμου ως “πρωταγωνιστή” του πρώτου βιβλίου εικάζουμε πως δεν είναι τυχαία. Το πανέμορφο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου είναι η γενέτειρα της συγγραφέως, ο τόπος που μεγάλωσε και την ενέπνευσε να πλάθει ιστορίες… Η κα Βογιατζή, παράλληλα, έχει σπουδάσει ελληνική φιλολογία, γλωσσολογία και marketing, έχει παρακολουθήσει εργαστήρια και σεμινάρια δημιουργικής γραφής και σχέσης με το παιδικό και νεανικό βιβλίο, και κείμενά της έχουν βραβευθεί από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά.

Από όλους εμάς στην «Ασφαλιστική Αγορά» θερμές ευχές για καλή αρχή στο συναρπαστικό ταξίδι του Ευτύχη!

Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας