Εταιρείες

Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου Medifirst της Interamerican, στο Μαρούσι

Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου Medifirst της Interamerican στο Μαρούσι, στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας για την ανάπτυξή της στον τομέα υγείας με περαιτέρω επενδύσεις στις ιδιόκτητες υποδομές.

Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου, το Medifirst στο Μαρούσι ενισχύει τη δυνατότητα της εταιρείας να εξασφαλίζει για τους ασφαλισμένους της υπηρεσίες υγείας πρωτοβάθμιας φροντίδας, πολύ υψηλών προδιαγραφών.

Το πολυιατρείο θα καλύψει ανάγκες ιατρικών και διαγνωστικών εξετάσεων του πελατολογίου της Interamerican, καθώς και των κατοίκων όμορων δήμων, συμπληρώνοντας για την Αττική το πολυϊατρείο που λειτουργεί στην Αργυρούπολη και αξιοποιώντας τη σχετική πολυετή εμπειρία.

Θα λειτουργεί αδιάκοπα, καθ’ όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες, με τμήματα όλων των ειδικοτήτων: γενικής ιατρικής, γαστρεντερολογικό, γυναικολογικό, δερματολογικό, ενδοκρινολογικό, καρδιολογικό, νευρολογικό, ορθοπεδικό, ουρολογικό, οφθαλμολογικό, παθολογικό, παιδιατρικό, πνευμονολογικό, χειρουργικό και ωτορινολαρυγγολογικό. Στον τομέα της διάγνωσης, έχουν ξεκινήσει τα τμήματα καρδιολογικό, μικροβιολογικό και υπερήχων, ενώ πρόκειται να λειτουργήσει και το ακτινολογικό μέσα στις επόμενες ημέρες. Επιπλέον των παραπάνω τμημάτων, λειτουργεί και τμήμα αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών, καθ’ όλο το 24ωρο.

«Με το νέο Medifirst, η Interamerican πραγματοποιεί ένα ακόμη βήμα βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας, σε μια περίοδο κατά την οποία εντείνονται οι σχετικές ανάγκες. Οι πρωτοβάθμιες υπηρεσίες και η πρόληψη παραμένουν σταθερή προτεραιότητα της εταιρείας στην ασφαλιστική κάλυψη, ώστε να περιοριστούν το υψηλό κόστος υγείας και οι συνέπειες των σοβαρών και χρονίων ασθενειών», τονίζει ο κ. Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας της Interamerican.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας