Διαμεσολαβούντες

Karavias Underwriting Agency: Χορηγός της «Art Thessaloniki» 2024

Η Karavias Underwriting Agency στηρίζει, για ακόμα μία φορά, εμπράκτως την Τέχνη και τον Πολιτισμό στη χώρα, χορηγώντας την Ασφαλιστική κάλυψη της «Art Thessaloniki», της έκθεσης έργων τέχνης που φιλοξενεί καλλιτέχνες και galleries από όλο τον κόσμο, και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα εικαστικά γεγονότα στη Βόρεια Ελλάδα.

Η Karavias Art Insurance, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, μετά από την επιτυχημένη εικαστική περσόνα του Γιώργου Καραβία ως ένας “άλλος” Dali, φέρνει στην Art Thessaloniki 2024 την ανανεωμένη εικόνα του ίδιου, η οποία αποπνέει χιούμορ και αυτοσαρκαστική διάθεση. Μέσα από την επινοητική ματιά του ζωγράφου Αχιλλέα Χρηστίδη και σαν καρέ από comics, αναδύεται μια νέα σουρεαλιστική περσόνα.

Η έκθεση καλύπτεται μέσω του εξειδικευμένου Κατά Παντός Κινδύνου Έργων Τέχνης & Κοσμημάτων συμβολαίου «Fine Art Insurance» της Karavias Underwriting Agency, εξουσιοδοτημένου ανταποκριτή των Lloyd’s.

Το Κατά Παντός Κινδύνου ασφαλιστήριο συμβόλαιο καλύπτει τις σημαντικότερες ιδιωτικές συλλογές έργων τέχνης και κοσμημάτων της χώρας μας, πληθώρα εκθέσεων, συλλογές μουσείων, εταιρικές συλλογές, αίθουσες τεχνών και μεταφορές έργων τέχνης παγκοσμίως. 

Η «Art Thessaloniki» θα ανοίξει τις πύλες της στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 23 Μαΐου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 26 Μαΐου.

Karavias Underwriting Agency: Χορηγός της «Art Thessaloniki» 2024

Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας