Άρθρα

Κάντε κάτι για τον θεσμό, όχι μόνο για τα “μαγαζιά” σας!

Αξιέπαινη είναι η προσπάθεια της ΕΑΕΕ να εξηγήσει τι είναι ασφάλιση και να επικοινωνήσει τα οφέλη της, μέσα από σύντομες αναρτήσεις, βίντεο και podcast στις σελίδες της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάντε κάτι για τον θεσμό, όχι μόνο για τα “μαγαζιά” σας!

Στοχευμένη, με μηνύματα που ακουμπούν όχι μόνο στενά την ασφάλιση, αλλά και σε ό,τι έμμεσα την αφορά (π.χ. οδική ασφάλεια, πυροπροστασία, κ.ά.), η επικοινωνιακή καμπάνια της ΕΑΕΕ διαθέτει φρέσκια ματιά και προσέγγιση των πραγμάτων. Θεωρούμε ότι η παρουσία της κας Ελίνας Παπασπυροπούλου στη θέση της Γενικής Δ/ντριας έχει συμβάλει τα μέγιστα στην κατεύθυνση αυτή.

Όλο αυτό το υλικό είναι πολύ χρήσιμο να αναπαραχθεί και να διαδοθεί από όλους τους εμπλεκόμενους στην ασφαλιστική αγορά (ασφαλιστικές εταιρείες και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές), καθώς προάγει τον θεσμό και εξηγεί στον μέσο καταναλωτή, με απλό και εύληπτο τρόπο, τι είναι και τι προσφέρουν η ασφάλιση και οι ασφαλιστές.

Ήδη, αυτές οι αναρτήσεις κοινοποιούνται από τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Επιβάλλεται να τις αξιοποιήσουν και να τις διαδώσουν μέσα από τα δικά τους μέσα και οι ασφαλιστικές εταιρείες μέλη της ΕΑΕΕ, πολλές από τις οποίες έχουν εγκλωβιστεί σε έναν κακώς εννοούμενο ανταγωνισμό, που δεν τους επιτρέπει να δουν, πέρα και έξω από τα μαγαζιά τους, τη μεγάλη εικόνα της ελληνικής κοινωνίας, που έχει ανάγκη την ασφάλιση, αλλά αγνοεί τα στοιχειώδη γι’ αυτή.

Κάντε κάτι για τον θεσμό, όχι μόνο για τα “μαγαζιά” σας!

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας