Εταιρείες

International Life: Δυναμική συμμετοχή τα σεμινάρια PSD101 και Crossroads της Limra

Σε δύο από τα κορυφαία εκπαιδευτικά σεμινάρια πωλήσεων συμμετείχε η International Life, επενδύοντας έτσι στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των συνεργατών της. 

Συγκεκριμένα, το Φεβρουάριο πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία για πρώτη φορά στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα στην Αθήνα, το εκπαιδευτικό σεμινάριο Crossroads της Limra, το οποίο παρακολούθησαν 30 επίλεκτα στελέχη πωλήσεων από όλη την Ελλάδα. Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου, «η International Life είναι η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το σεμινάριο νέας γενιάς Crossroads». Οι συμμετέχοντες άκουσαν πολύ ενδιαφέροντα θέματα στους τομείς στρατολόγησης, ανάπτυξης ασφαλιστών, εφαρμογής του management, επιλογής & ανάπτυξης αγοράς και ηγεσίας. 

Επιπλέον, μέσα στο Μάρτιο, δόθηκε η δυνατότητα σε περισσότερους από 30 νέους ασφαλιστικούς συμβούλους να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό εργαστηριακό πρόγραμμα PDS 101 της LIMRA, που είναι το πρώτο από τη σειρά PDS 100, τριών εργαστηριακών προγραμμάτων, που απευθύνεται σε νέους ασφαλιστικούς συμβούλους μέχρι 24 μήνες στο επάγγελμα. Το PDS 101, που είχε συνολική διάρκεια 3 ημερών, αποτελεί κομβικό σημείο στην καριέρα των νέων ασφαλιστικών συμβούλων, καθώς παρέχει απαιτούμενα εφόδια για την προσαρμογή τους και την επιτυχία τους στις νέες συνθήκες της ασφαλιστικής αγοράς. Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία και τα 3 προγράμματα της σειράς PDS 100 θα λάβουν την πιστοποίηση του AFA (Associate Financial Advisor), για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες τους. 

Το Πρόγραμμα παρακολούθησαν επίσης 13 στελέχη του Management και της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της Εταιρείας, τα οποία στη συνέχεια πέρασαν από διαδικασία πιστοποίησης από τη LIMRA για διεξαγωγή του συγκεκριμένου προγράμματος για λογαριασμό της International Life. Μέσα από αυτό τον μηχανισμό, η Εταιρεία εγκαινιάζει μια εκπαιδευτική διαδικασία αναπαραγωγής της γνώσης της LIMRA σε όλο το δίκτυο πωλήσεων. 

Και τα δυο προγράμματα παρουσίασε και συντόνισε ο κ. Μανώλης Κυριάκου, Senior Regional Executive Mediterranean & Middle East Accredited LIMRA Instructor, CLU, ChFC, FLMI, RFC, AFRMIA, RRP.

Ο Διευθυντής Agency System & Εκπαίδευσης, κ. Κλέαρχος Πεφάνιος, δήλωσε σχετικά: «Στην International Life καταρτίσαμε, αναπτύξαμε και εφαρμόζουμε ένα συστηματικό πλάνο εκπαίδευσης με σαφείς και καταγεγραμμένους στόχους για το 2013. Ήδη από το Α’ Τρίμηνο παρείχαμε την ευκαιρία στους συνεργάτες μας να παρακολουθήσουν 2 από τα σημαντικότερα σεμινάρια που διοργανώνονται από τον διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό της Limra. Θεωρούμε ότι τα εφόδια και οι εμπειρίες που αποκομίστηκαν από την παρακολούθηση των σεμιναρίων αυτών θα αποτελέσουν κινητήριο δύναμη για προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική εξέλιξη. H Εταιρεία μας συνεχίζει να επενδύει σταθερά στους ανθρώπους της, αξιοποιώντας τις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους της αγοράς. Στην International Life επενδύουμε στην ανάπτυξη νέας γενιάς ασφαλιστικών συμβούλων και managers, οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στην αγορά. Η συνεπής συμμετοχή μας στα πρωτοποριακά σεμινάρια της LIMRA, της GAMA International και του MDRT είναι βασικά εργαλεία μας προς αυτή την κατεύθυνση».  

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας