Εταιρείες

Interlife Open Day: Μια Ημερίδα για τη Νέα Γενιά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, τον Δεκέμβριο, η 1η Ημερίδα INTERLIFE OPEN DAY, στο Αμφιθέατρο της έδρας της Εταιρείας σε συνεργασία με το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.), με στόχο την ενημέρωση και την έμπρακτη στήριξη της νέας γενιάς στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, περισσότεροι από 150 φοιτητές του Τμήματος, συνοδευόμενοι από τους Καθηγητές τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της δομής και της λειτουργίας της Εταιρείας, να ενημερωθούν για το εργασιακό περιβάλλον, αλλά και για τους εξειδικευμένους ρόλους κάθε Διεύθυνσης.

Στο πλαίσιο της Ημερίδας, παρουσιάστηκε αναλυτικά το Οργανόγραμμα της Εταιρείας, ενώ Διευθυντικά Στελέχη εξήγησαν το αντικείμενο εργασιών του κάθε Τμήματος, ανέδειξαν τις προκλήσεις και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της απασχόλησης στην Ασφαλιστική Επιχείρηση, ενώ, παράλληλα, περιέγραψαν όλες τις ενέργειες ενδυνάμωσης του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η Ημερίδα ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της INTERLIFE, κ. Ιωάννη Παν. Βοτσαρίδη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε την αξία της προσήλωσης στους στόχους, της εργατικότητας και της επιμονής ως απαραίτητα συστατικά για την επαγγελματική επιτυχία, στοιχεία που οδήγησαν σε έναν εποικοδομητικό διάλογο.

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας η INTERLIFE προγραμματίζει την καθιέρωση της Ημερίδας INTERLIFE OPEN DAY σε ετήσια βάση και σε συνεργασία με Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Φορείς, ως ένα μέσο επικοινωνίας και διασύνδεσης με τους νέους προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τις αξίες του Κλάδου Ασφάλισης και τις ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας