Η Interasco διεκδικεί πλέον ηγετικό ρόλο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά!

2657
Interasco saias

Αυτό προκύπτει και από την εξαιρετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, με αφορμή την ετήσια βράβευση του ελεύθερου δικτύου της Εταιρείας. Του δικτύου, δηλαδή, μέσω του οποίου διαθέτει αποκλειστικά τα προγράμματά της η Interasco, κι αυτό αποτελεί στρατηγική επιλογή του επικεφαλής της, κ. Κάρολου Σαΐα.

Η παρουσία της Πρέσβεως του Κράτους του Ισραήλ, κας Ιρίτ Μπεν-Άμπα, της επικεφαλής της Διεύθυνσης Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΔΕΙΑ), κας Ιωάννας Σεληνιωτάκη, του εκπροσώπου της Harel (θυγατρική της οποίας είναι η Interasco), κ. Summy Bassat, της Γενικής Δ/ντριας της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, κας Μαργαρίτας Αντωνάκη, του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, και άλλων εκλεκτών προσκεκλημένων έδωσαν το στίγμα της αναγνώρισης της Εταιρείας και των προσώπων που τη στελεχώνουν.

Η “ψυχή” της Εταιρείας, ο Δ/νων Σύμβουλός της, κ. Κάρολος Σαΐας, διαδεχόμενος στο βήμα τον Πρόεδρο, κ. Κων/νο Κοτσιλίνη, περιέγραψε, απλά, μεστά και κατανοητά, την εξαιρετική κατάσταση της Interasco, ως εκ των αποτελεσμάτων της προκύπτει, και διακήρυξε με σαφήνεια τα βήματα εκείνα που οδηγούν την Εταιρεία στην πραγμάτωση των στόχων της.

Κορυφαίο μήνυμα της Εταιρείας, όχι μόνον προς το δίκτυο αλλά και προς τους πελάτες, είναι ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής και στις απαιτήσεις της ψηφιοποίησης, εις όφελος των συμφερόντων των πελατών της, χάριν των οποίων λειτουργεί.

Οι 1.200 συνεργάτες, αυτή τη στιγμή, της Interasco και οι δεκάδες χιλιάδες κάτοχοι ασφαλιστηρίων, δηλαδή οι πελάτες της, σύμφωνα με τα λεγόμενα του επικεφαλής της Εταιρείας, απολαμβάνουν υπηρεσίες φερέγγυες, άμεσες και αποτελεσματικές για τα συμφέροντά τους.

Στην έντυπη έκδοση της «Ασφαλιστικής Αγοράς» θα ακολουθήσει εκτενής παρουσίαση της ιδιαίτερης εκδήλωσης που αφιέρωσε η Εταιρεία στο πολυπληθές δίκτυό της. Δίκτυο που για τους γνωρίζοντες την ανθρωπογεωγραφία της αγοράς επιβεβαιώνει και το άλμα ποιότητας του ανθρώπινου δυναμικού της ασφαλιστικής εταιρείας Interasco.

Δημήτρης Ρουχωτάς

Προηγούμενο άρθροΗ Απόλλων πιστοποιείται για τον GDPR από την NetBull
Επόμενο άρθροΝέος Πρόεδρος στον Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου