Εταιρείες

Interamerican: Ταξίδι στη Βραζιλία για το Δίκτυο Πωλήσεων Agency

Ένα αξιομνημόνευτο ταξίδι στη Βραζιλία διοργάνωσε η Interamerican, επιβραβεύοντας τους συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεων Agency για το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και τα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματά τους το 2022.

Στο ταξίδι, που πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 27 Μαρτίου, συμμετείχαν 103 συνεργάτες του οργανισμού και συγκεκριμένα Συντονιστές Ασφαλιστικών Συμβούλων, Unit Managers και Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, καθώς και διοικητικό προσωπικό, όπως ο κ. Γιάννης Καντώρος, CEO Interamerican, ο κ. Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, ο κ. Μανώλης Κούτης, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Agency, ο κ. Γιάννης Γιαννακόπουλος, Sales Operations Manager, και οι κ.κ. Γιώργος Γάκης και Λουκάς Γερασίμου, Senior Account Managers.

Έχοντας ως βάση την πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο, οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες απόλαυσαν ένα πλούσιο επταήμερο πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια του οποίου τούς δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσουν την αξεπέραστη φύση της χώρας, να επισκεφθούν παγκοσμίου φήμης και ομορφιάς τοπόσημα και να γευτούν την τοπική κουζίνα, παίρνοντας μαζί στην επιστροφή μνήμες και εικόνες που θα τούς συντροφεύουν για πάντα.

Επιπλέον, η εταιρεία, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος σε κάθε έκφανση της επιχειρηματικής δραστηριότητάς της, υπολόγισε, μέσω διεθνών προτύπων, τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, τις οποίες και αντιστάθμισε σε διεθνή πιστοποιημένα περιβαλλοντικά έργα.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας