Εταιρείες

Interamerican: Συμμετέχει στο διεθνές συνέδριο για την κλιματική αλλαγή

Η Interamerican θα συμμετέχει στο διεθνές συνέδριο «Επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στον ασφαλιστικό και χρηματοοικονομικό κλάδο», που διοργανώνει το Ίδρυμα Ευγενίδου και το Heriot Watt University, την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, 3.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ., στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Στο συνέδριο, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί από πανεπιστήμια, όπως Heriot Watt University, London School of Economics and Political Science, Athens University of Economics and Business, Bayes Business School και University of Saint Gallen, και φορείς όπως Τράπεζα της Ελλάδας και της Αγγλίας. 

Μια από τις κύριες θεματικές του συνεδρίου θα είναι η παρουσίαση στατιστικών μοντέλων και αλγορίθμων μηχανικής εκμάθησης για την εκτίμηση του ασφαλιστικού κινδύνου για τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, όπου για τη δημιουργία των μοντέλων αυτών χρησιμοποιήθηκαν δεδομένα της Interamerican. Τέλος, το Αναλογιστικό τμήμα της INTERAMERICAN διέθεσε την τεχνογνωσία και την εμπειρία του και συνέβαλε στην εξειδικευμένη στατιστική ανάλυση που θα παρουσιαστεί αναλυτικά στο συνέδριο.

Περισσότερα για το συνέδριο εδώ.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας