Εταιρείες

Interamerican: Νέο Medifirst στο Περιστέρι

20 χρόνια μετά τα εγκαίνια του 1ου Μedifirst στον Άλιμο Αττικής, ένα νέο κέντρο πρωτοβάθμιας φροντίδας έρχεται να προστεθεί στο δίκτυο Υγείας της Interamerican. To νέο Μedifirst άνοιξε τις πύλες του στις 4 Οκτωβρίου 2022, τόσο για τους ασφαλισμένους της Interamerican, όσο και για το ευρύ κοινό, προσφέροντας 24/7 υπηρεσίες μέσω 16 ιατρικών και 8 διαγνωστικών τμημάτων.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας και η ιδιαίτερη έμφαση στην πρωτοβάθμια περίθαλψη αποτελούν στρατηγική προτεραιότητα για την Interamerican, η οποία επενδύει σταθερά προς την κατεύθυνση αυτή. Το 2021 τα Medifirst της Interamerican στον Άλιμο και το Μαρούσι προσέφεραν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε περισσότερες από 150.000 περιπτώσεις. Το 2022 οι συνεργαζόμενοι γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και στις τρεις πλέον μονάδες είναι περισσότεροι από 150, ενώ οι εργαζόμενοι στις μονάδες αυτές αγγίζουν τους 100.

Σημειώνεται ότι τα Medifirst αποτελούν ένα μοναδικό, ιδιαίτερα καινοτομικό και ανθρωποκεντρικό μοντέλο παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας στη χώρα. Λειτουργούν αδιάλειπτα 24/7 το χρόνο, προσφέρουν ιατρικές και διαγνωστικές υπηρεσίες σε ένα σημείο, με μία επίσκεψη, διαχειρίζονται επείγοντα περιστατικά, ενώ παράλληλα διαθέτουν υπερσύγχρονες υποδομές και τεχνολογία σε κάθε επίπεδο.

Ο κ. Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ζωής και Υγείας της Interamerican, δήλωσε: «Τα πολυϊατρεία Medifirst ακολουθούν ένα μοντέλο λειτουργίας μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα, ακόμα και μετά από 20 χρόνια παρουσίας τους στον χώρο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Παρέχουν σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, είτε για τα τακτικά είτε για τα έκτακτα περιστατικά της υγείας τους, εύκολη πρόσβαση σε αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Η Interamerican, ενισχύοντας τις ιδιοκτήτες υποδομές στην υγεία, εδραιώνει την παροχή ποιοτικής και ολοκληρωμένης φροντίδας υγείας στους πελάτες της και συνεισφέρει στη βελτίωση των υποδομών υγείας του ευρύτερου πληθυσμού».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο πολυϊατρείο Medifirst στο Περιστέρι, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας