Εταιρείες

Interamerican: Χρυσή διάκριση για το Σύστημα Εκπαίδευσης Agency

Interamerican: Χρυσή διάκριση για το Σύστημα Εκπαίδευσης Agency
 Ο κ. Γιάννης Γιαννακόπουλος, Sales Operations Manager Interamerican, με την ομάδα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης.

Η Interamerican, έχοντας αναγνωρίσει πως σε έναν κόσμο γεμάτο νέες προκλήσεις η εκπαίδευση είναι το κλειδί για την επιτυχία, δημιούργησε ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα σύγχρονο Σύστημα Εκπαίδευσης Agency, για το οποίο απέσπασε GOLD βραβείο στα 2022 Brandon Hall Group HCM Excellence Awards.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η Interamerican βραβεύθηκε στην κατηγορία “Creating a Learning Strategy” με GOLD βραβείο για το Σύστημα Εκπαίδευσης Agency, παρέχοντας στους Ασφαλιστικούς Συμβούλους, Team Managers, Unit Managers και Συντονιστές της εταιρείας το απαραίτητο περιβάλλον και τα εργαλεία για να αποκτήσουν τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες.

Interamerican: Χρυσή διάκριση για το Σύστημα Εκπαίδευσης Agency
Ο κ. Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων Interamerican.

Ο κ. Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Interamerican, δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση αυτή αποδεικνύει έμπρακτα την επένδυση της εταιρείας στην εκπαίδευση των συνεργατών της, παρέχοντας σύγχρονες, εξατομικευμένες και υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές προτάσεις που υποστηρίζουν το τρίπτυχο “Mάθηση, Eξέλιξη, Eπιτυχία”. Είμαστε περήφανοι τόσο για τη δημιουργία του πρωτοποριακού για τα ελληνικά δεδομένα και καινοτόμου Συστήματος Εκπαίδευσης του Ομίλου Interamerican, όσο και για την αναγνώρισή του σε παγκόσμιο επίπεδο».

Για το μοναδικό βραβείο αναφέρθηκε και ο κ. Γιάννης Γιαννακόπουλος, Sales Operations Manager της Interamerican: «Το Σύστημα Εκπαίδευσης Agency δημιουργήθηκε και εξελίσσεται για να υποστηρίξει τους Ασφαλιστικούς μας Συμβούλους να ξεπεράσουν τις δυνατότητές τους, να αναπτύξουν τα ταλέντα τους, να ανακαλύψουν μια καριέρα γεμάτη με συναρπαστικές ευκαιρίες για να εκπληρώσουν την αποστολή τους, ώστε να αποκτήσουν οικονομική ασφάλεια οι πελάτες τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου για τα εξαιρετικά τους αποτελέσματα και στους Managers και Συνεργάτες του Agency της Interamerican που ‘αγκαλιάζουν’ κάθε νέα ευκαιρία εκπαίδευσης που δημιουργούμε».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Brandon Hall, κ. Mike Cooke, δήλωσε πως: «Οι νικητές των βραβείων μας επέδειξαν το όραμα, την ευελιξία και την καινοτομία που απαιτούνται για να διαπρέψουν στο σύγχρονο υβριδικό περιβάλλον εργασίας. Προσθέσαμε και αναθεωρήσαμε κατηγορίες βραβείων για να διασφαλίσουμε ότι όχι μόνο επικυρώνουμε τις βέλτιστες πρακτικές HCM αλλά επίσης ζητάμε και αναγνωρίζουμε επόμενες πρακτικές που θέτουν έναν υψηλό πήχη για όλους».

Οι νικητές των βραβείων θα τιμηθούν στο συνέδριο HCM Excellence του Brandon Hall Group, στις 31 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου 2023, στο Hilton West Palm Beach, Φλόριντα. Οι επιλεγμένοι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να αναλάβουν και τον ρόλο του παρουσιαστή σε συνεδρίες, μοιράζοντας τις κορυφαίες πρακτικές τους κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Τα Brandon Hall Group HCM Excellence Awards απονέμονται σε εταιρείες που ξεχωρίζουν στους τομείς Learning and Development, Talent Management, Leadership Development, Talent Acquisition, Human Resources, Sales Performance, Diversity, Equity & Inclusion και Future of Work.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας