Εταιρείες

Interamerican: Νέο Γραφείο Agency, με επικεφαλής τον Γιώργο Ταμβάκο

Ένας αυθεντικός επαγγελματίας των ασφαλίσεων, δοκιμασμένος και επιτυχημένος ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος και στη συνέχεια ως Unit Manager, αναλαμβάνει τη θέση ευθύνης του Συντονιστή Ασφαλιστικών Συμβούλων σε ένα νέο Γραφείο Πωλήσεων που δημιουργεί στην Αθήνα η Interamerican.

Πρόκειται για τον Γιώργο Ταμβάκο, ο οποίος ξεκίνησε την ασφαλιστική σταδιοδρομία του πριν 24 χρόνια στην ίδια εταιρεία, όντας ταυτόχρονα και καθηγητής στη Σχολή Ικάρων ως Μηχανολόγος Μηχανικός, πτυχιούχος του Ε.Μ.Π. Το ασφαλιστικό επάγγελμα κέρδισε ολοκληρωτικά τον Γιώργο στη συνέχεια. Παραμένοντας πιστός στην Interamerican όλα τα επόμενα χρόνια, διακρινόταν σταθερά μεταξύ των κορυφαίων συνεργατών της εταιρείας για τις επιδόσεις του στους κλάδους, κυρίως, των Γενικών Ασφαλίσεων. Διέγραψε εντυπωσιακά ανοδική τροχιά και ως Unit Manager του Γραφείου Αμαρουσίου κατά την τελευταία πενταετία ωρίμασε ιδιαίτερα και στο management, συμπληρώνοντας κατά το διάστημα 2011-2012 τα απαιτούμενα κριτήρια για να πάρει το «τιμόνι» ενός Γραφείου Πωλήσεων.

Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου, η Interamerican, με τη δημιουργία του νέου Γραφείου Πωλήσεων, υπογραμμίζει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για την περαιτέρω ανάπτυξη του Δικτύου Agency στο πλαίσιο της πολυκαναλικής στρατηγικής της στη διανομή, όπου τα ανθρώπινα δίκτυα βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή. Παράλληλα, η εταιρεία αποδεικνύει πως αναγνωρίζει και επιβραβεύει τους ικανούς και πιστούς συνεργάτες της. Όπως δηλώνει ο κ. Γιάννης Καντώρος, Γεν. Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της εταιρείας, «η Interamerican συνεχίζει έμπρακτα να στηρίζει και να επενδύει στο Δίκτυο Agency. Το 2013 θα είναι μια χρονιά ανάπτυξης, με στόχο τη δημιουργία νέων Γραφείων Πωλήσεων και την ενσωμάτωση νέων συνεργατών στο δυναμικό της εταιρείας».

Το νέο Γραφείο, του οποίου ηγείται ο Γιώργος Ταμβάκος, έχει δυναμικό 25 Ασφαλιστικών Συμβούλων και ενός Unit Manager. Ο ίδιος θέτει ψηλά τον πήχη: «Θα επιδιώξουμε να παραμείνουμε παραγωγικά στις πρώτες θέσεις της εταιρείας και να αναπτύξουμε τις εργασίες και το δυναμικό μας, προσθέτοντας 3 νέους Unit Managers και 20 νέους συνεργάτες» τονίζει. 

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας