Εκδηλώσεις

Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» 2019

Για μία ακόμη χρονιά ο θεσμός των ασφαλιστικών βραβείων που δημιούργησε ο Φίλιππος Μωράκης και μετρά σχεδόν τρεις δεκαετίες τίμησε τους επαγγελματίες ασφαλιστές για τον ρόλο τους στην ιδιωτική ασφάλιση.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα δεδομένα της αγοράς μας στην οποία αναδείχθηκαν 57 πρωταθλητές της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με βάση τα παραγωγικά τους αποτελέσματα.

Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» 2019

Στα Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» 2019, που διοργανώθηκαν στις 12 Ιουνίου στο Balux Prive από τη Morax Media SA, συμμετείχαν οι Allianz, ARAG, CNP, ERGO, Eurolife ERB, Groupama, Interamerican, Δύναμις Ασφαλιστική, Εθνική Ασφαλιστική & Ευρωπαϊκή Πίστη.

Στην 27η απονομή έδωσαν το παρών 350 άνθρωποι της ασφαλιστικής αγοράς, ανώτατα στελέχη εταιρειών, εκπρόσωποι φορέων και θεσμών. Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν η Ελεονώρα Μελέτη και ο Νίκος Μωράκης, που άφησαν το προσωπικό τους στίγμα στη βραδιά.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο κ. Θεόδωρος Μητράκος, Υποδιοικητής της ΤτΕ, ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του ΕΕΑ, ο κ. Ιωάννης Τοζακίδης, Πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ, ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Ευρώπη Ασφαλιστική και Δημοτικός Σύμβουλος στην Αθήνα, ο κ. Θεόδωρος Καρούτζος, Δ/νων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος.

Ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του μίλησε για τον Φίλιππο Μωράκη, ιδρυτή του θεσμού των βραβείων και την αναγκαιότητα της εκπαίδευσης της διαμεσολάβησης.

Τη διοργάνωση υποστήριξαν με τις αιγίδες τους τόσο η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) όσο και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ). Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η Affidea, ο Όμιλος Ευρωκλινικής και ο Όμιλος ΙΑΣΩ, υποστηρικτής η Carglass®. Χορηγός επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ & χορηγός διαδικτυακής επικοινωνίας το naftemporiki.gr.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας