Διεθνή

ING: Διοικητικές αλλαγές στον ευρωπαϊκό ασφαλιστικό της βραχίονα

Μια σειρά αλλαγών στη διακυβέρνηση της ευρωπαϊκής μονάδας Ασφάλισης/ Investment Management ανακοίνωσε πρόσφατα η ING, καθώς η επιχείρηση συνεχίζει τις προετοιμασίες της για αυτόνομη λειτουργία στο μέλλον. 

Αυτές οι αλλαγές ακολουθούν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν το Νοέμβριο του 2012, προκειμένου να αυξηθεί η αποδοτικότητα και η αποτελεσματικότητα, μέσω της ακριβέστερης στρατηγικής εστίασης, της βελτίωσης των διαδικασιών και των συστημάτων και της μείωσης των στρωμάτων διοίκησης του προσωπικού στην Ολλανδία.

Στο πλαίσιο αυτό, από φέτος το καλοκαίρι, η περιφερειακή έδρα για την ασφάλιση στη Μπενελούξ και η έδρα στην Κεντρική & Υπόλοιπη Ευρώπη (CRE), θα πρέπει να συνδυαστούν σε μία έδρα για τις Ευρωπαϊκές Ασφαλίσεις με προσωπικό υποστήριξης για όλες τις επιχειρηματικές μονάδες. 

Θα υπάρξει ξεχωριστή ιεραρχία για τις μονάδες της ολλανδικής Nationale-Nederlanden,καθώς και για τις διεθνείς ασφαλιστικές επιχειρήσεις και την ING Investment Management International.

Οι Γενικοί Διευθυντές των Nationale-Nederlanden Life, Nationale-Nederlanden Non Life και Nationale-Nederlanden Bank θα αναφέρονται απευθείας στον κ. Lard Friese, υπό την ιδιότητά του ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου ασφαλιστικών εργασιών Ευρασίας και υπεύθυνος για τις ασφαλίσεις στην Ευρώπη. 

Ο κ. David Knibbe, σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της CRE, θα είναι υπεύθυνος για τις διεθνείς ασφαλιστικές εργασίες και θα προσθέσει στους τομείς ευθύνης του τις ασφαλιστικές δραστηριότητες  σε Λουξεμβούργο και Βέλγιο. Ο κ. David Knibbe θα συνεχίσει να αναφέρεται στον κ. Friese. 

Ο κ. Tom Kliphuis, μέχρι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος του βραχίονα ασφαλειών στην Μπενελούξ και Διευθύνων Σύμβουλος της Nationale-Nederlanden, αποφάσισε να παραιτηθεί από την 1η Απριλίου 2013.

 

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας