Εταιρείες

Ημερίδα Συνεργατών Δυτικής Ελλάδος διοργάνωσε η Ορίζων Ασφαλιστική

Με άριστη οργάνωση και ιδιαίτερη επιμέλεια, η Ορίζων Ασφαλιστική διοργάνωσε  με επιτυχία, στην Πρέβεζα, στις 7 Νοεμβρίου 2016, Ημερίδα Συνεργατών Δυτικής Ελλάδος. Συνεργάτες της Εταιρείας παρευρέθησαν στο ξενοδοχείο Margarona Royal Hotel”, τους οποίους υποδέχθηκε το ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας.

Οι Συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άκρως ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις που είχαν ως σκοπό την άμεση ενημέρωσή τους για τα νέα προϊόντα της Εταιρείας, καθώς και εκπαίδευση σε τεχνικές ασφαλίσεις, όπως αυτές του κλάδου Περιουσίας & κλάδου Αστικής Ευθύνης.

Η παρουσίαση  έγινε από τον κ. Γεώργιο Τσακατούρα, Διευθυντή Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης, ο οποίος στην ομιλία του ενημέρωσε εκτενέστερα τους παρευρισκόμενους για τα νέα άκρως ανταγωνιστικά προγράμματα της Εταιρείας, και τρόπους προώθησής τους στην αγορά, καλύπτοντας πάντα τις ανάγκες των ασφαλιζομένων.

Στην ημερίδα  παρευρέθηκαν οι Επιθεωρητές Πωλήσεων, κ.κ. Μαρία Ντούνη και Δημήτριος Θεοφίλου, Επιθεωρητής Πωλήσεων, οι οποίοι είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες των συνεργατών της Ορίζων Ασφαλιστικής.

Η παρουσίαση έκλεισε με χαμόγελο και αισιοδοξία για μια νέα παραγωγική χρονιά, και με την υπόσχεση και από τα δύο μέρη, Συνεργάτες & Εταιρεία, ότι θα συνεχίσουν να πορεύονται δυναμικά για την επίτευξη των κοινών τους στόχων.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας