Εκπαίδευση

IFAAcademy: 3 ακόμη βραβεία και νέα έκδοση λογισμικού

Τρία διεθνή βραβεία καινοτομίας προστέθηκαν στη συλλογή του IFAAcademy, φτάνοντας συνολικά τα 10, ενώ παράλληλα βγαίνει στον αέρα αυτήν την περίοδο η εξελιγμένη έκδοση V 5.0 των λογισμικών διαχείρισης ασφαλίσιμων κίνδυνων, φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, τα λογισμικά περιλαμβάνουν νέα πανίσχυρα εργαλεία, όπως ένα καινοτόμο CRM διαχείρισης υποψηφίων πελατών, ειδικά σχεδιασμένο για τις απαιτήσεις του επαγγελματία του κλάδου, που θα λειτουργεί συμπληρωματικά με τα back-office συστήματα εταιρειών και σχημάτων, εργαλεία business planning του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή αλλά και μια μοναδική λειτουργία αυτόματης καταγραφής δραστηριότητας, reporting και στατιστικών επιτυχίας που αντίστοιχό του δεν υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα εργαλεία αυτά, πέραν του ήδη υπάρχοντος καινοτόμου συστήματος ανάλυσης αναγκών, θα αυτοματοποιήσουν όλες τις πωλησιακές ενέργειες ενός ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, θα επαναπροσδιορίσουν και θα απογειώσουν τις διαδικασίες cross selling & up selling, ενώ ταυτόχρονα θα παρέχουν τα πολύτιμα δεδομένα για αποτελεσματικό self-management με τα αυτοματοποιημένα στατιστικά δραστηριότητας και επιτυχίας. Επιπρόσθετα, θα προάγουν τη συνεργασία manager – ασφαλιστικού διαμεσολαβητή με τα μοναδικά reporting tools, που λειτουργούν με έναν νέο αλγόριθμο που θα κλέψει τις εντυπώσεις, αλλά κυρίως θα εκτοξεύσει την παραγωγικότητα διαμεσολαβητών, υποκαταστημάτων και σχημάτων σε νέα επίπεδα.

Ο Founder & CEO του IFAAcademy, κ. Παναγιώτης Λελεδάκης, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για την ανάπτυξη του project σε παγκόσμιο επίπεδο, δήλωσε: «Ήδη τα λογισμικά του IFAAcademy έχουν σημειώσει εκπληκτική επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο, με εκατοντάδες μαρτυρίες ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και managers που έχουν καταγράψει θεαματική αύξηση παραγωγικότητας.

Οι νέες, όμως, versions των λογισμικών, είμαστε πεπεισμένοι πως, εκτός από την εξελιγμένη ανάλυση αναγκών που ήδη υπάρχει και αναβαθμίζεται συνεχώς, θα δώσουν μιαν άλλη διάσταση στην οργάνωση εργασιών του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και του manager. Με λίγα μόνο λεπτά χρήσης την ημέρα, ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής θα εξοικονομήσει πολλές ώρες οργάνωσης και δεν θα χάσει ξανά καμία μελλοντική ευκαιρία.

Ο συνδυασμός της επιστήμης του risk management με τη νευροβιολογία και την επιστήμη των behavioral economics αλλά και την αυτοματοποίηση που προσφέρουν οι δυνατότητες της τεχνολογίας μπορούν να συνεισφέρουν στην περαιτέρω αναβάθμιση του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης στο ύψος που του αξίζει. Σύντομα θα γίνουν αναλυτικές παρουσιάσεις».

Τα τρία νέα βραβεία 

  • “Global Leaders in Insurance & Financial Advisor Training 2021″ από τον οργανισμό Corporate Vision του Λονδίνου.
  • Βραβείο “Best in Insurance training” απο τον παγκόσμιο οργανισμό Prestige Awards.
  • 2η θέση στην κατηγορία “Insurtech of the year” σε όλη την Ασία στα 6th Asia Trusted Life Agents & Advisers Awards 2021.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας