Ιδού ο Δήμαρχος! Εύγε captain!

Η σημασία της ασφάλισης στην κοινωνία είναι γνωστή σε όλους. Πόσο μάλλον, όταν αφορά τα παιδιά μας, που είναι και το μέλλον της!

Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και αισιόδοξο το γεγονός ότι οι Δήμοι συντελούν στη ΔΩΡΕΑΝ ασφαλιστική κάλυψη μαθητών και εκπαιδευτικών. Μια πρωτοβουλία μεγίστης σημασίας για την περίοδο που διανύουμε. Πρόκειται για μια καινοτόμο κίνηση που ξεκίνησε πριν έναν χρόνο ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, σε συνεργασία με την πρώτη ασφαλιστική της χώρας, την Εθνική Ασφαλιστική, και συνεχίζεται και από άλλους δήμους (Δήμος Ν. Σμύρνης).

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική, εφαρμόζει ένα πρόγραμμα δωρεάν ασφάλισης για τους μαθητές των βρεφονηπιακών σταθμών, των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων. Είναι ένα πρόγραμμα ασφάλισης δαπανών νοσοκομειακής – έξω νοσοκομειακής περίθαλψης από ενδεχόμενο ατύχημα και άλλες καλύψεις.

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα καλύπτονται κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, διαλειμμάτων, σχολικών εκδηλώσεων, εκδρομών, κατά τη διάρκεια της ολοήμερης λειτουργίας και μία ώρα πριν (κατά τη μετάβαση στο σχολείο) και μία ώρα μετά (κατά την επιστροφή τους στο σπίτι).

Το εν λόγω πρόγραμμα είναι μια παροχή της Εθνικής Ασφαλιστικής ως «ανταποδοτικό έργο στην κοινωνία» και όπως μαθαίνουμε ήταν ιδέα και πρωτοβουλία του Δημάρχου, κ. Γρ. Κωνσταντέλλου, σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό πράκτορα και κάτοικο της περιοχής, κ. Λευτέρη Πούλο Αγινορίτη.

Αυτές οι πρωτοβουλίες είναι σημαντικό να αποτελέσουν το έναυσμα για νέες συνεργασίες προς την ίδια κατεύθυνση από όλους τους Δήμους της χώρας. Η Εθνική Ασφαλιστική θεωρούμε ότι θα είναι πάντα δίπλα τους, αρωγός.

Δ.Ρ.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας