«Ιδέες Ασφαλιστικής Συμβουλευτικής» από τον ΠΣΑΣ

396
psas λογότυπο

Δωρεάν webinar με θέμα «Ιδέες Ασφαλιστικής Συμβουλευτικής» διοργανώνει ο Π.Σ.Α.Σ. την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017, 14.30 έως 16.00.

«Παρόλο που αυτήν την περίοδο που διανύουμε συντρέχουν πολλά και σημαντικά θέματα, για τα οποία ο σύνδεσμος δίνει μάχη για να προασπίσει τα δικαιώματα των ασφαλιστικών συμβούλων σε όλα τα μέτωπα, δεν θα πρέπει αυτό να μας στερήσει την παράλληλη δραστηριότητά μας για την ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων μας. Ξεκινάμε λοιπόν ξανά με ιδέες από πετυχημένα μέλη του συνδέσμου μας που με ανιδιοτέλεια θα μοιραστούν μερικές ιδέες που τους βοήθησαν να πετύχουν σημαντικά παραγωγικά αποτελέσματα», επισημαίνει το Δ.Σ. του ΠΣΑΣ, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Εισηγητές θα είναι ο κ. Κυριάκος Χατζηστεφάνου, MDRT Πρόεδρος επικοινωνίας μελών για Ελλάδα, και ο κ. Λουκάς Τουρνατζής MDRT, Financial Planner, MA, L.U.T.C.F, FPA, HFPA.

Στο τέλος του webinar θα ανακοινωθεί και το πλάνο των δράσεων του συνδέσμου καθώς και σύντομη ενημέρωση για την εξέλιξη διαφόρων σημαντικών θεσμικών και μη θεμάτων που αφορούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Μπορείτε να κάνετε την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής σας ΕΔΩ.

Μπορείτε να συνδεθείτε στο webinar ΕΔΩ.

Προηγούμενο άρθροΔυναμικό παρών των ασφαλιστών στο Money Show της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις ασφαλίσεις Έργων Τέχνης