ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την ασφάλιση Διακοπής Εργασιών & Απώλειας Κερδών

5051
eias logo ΣΗΜΑ

Στο καίριο θέμα των Ασφαλίσεων Διακοπής Εργασιών Επιχειρήσεων και Απώλειας Ακαθάριστων Κερδών εστιάζει το εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα πραγματοποιήσει το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, στις 19 και 21 Νοεμβρίου 2019, 16:00 – 19:20.

Το σεμινάριο, διάρκειας οκτώ (8) εκπαιδευτικών ωρών, θα πραγματοποιηθεί τις εγκαταστάσεις του Ε.Ι.Α.Σ. (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος).

Εισηγητής του είναι ο κος Παναγιώτης Στρατής, Οικονομολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Ειδικός Εμπειρογνώμων και Μέτοχος του Εξειδικευμένου Γραφείου Pascal &Στρατής Α.Ε., που λειτουργεί στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Cunningham Lindsey. O κος Στρατής διαθέτει μεγάλη εμπειρία, ως Ελεγκτής Πραγματογνώμων Έρευνας Συνθηκών Συμβάντων και Εκτιμήσεων Ζημιών Κινδύνων Ασφαλιστικών Εταιρειών. Είναι τακτικός εισηγητής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών και συγγραφέας των βιβλίων εξειδικευμένου ασφαλιστικού ενδιαφέροντος «Ασφάλιση Διακοπής Εργασιών» και «Απώλεια Ακαθαρίστων Κερδών».

Πέραν της θεωρητικής προσέγγισης των Ασφαλίσεων Διακοπής Εργασιών Επιχειρήσεων και Απώλειας Ακαθάριστων Κερδών, που είναι αναγκαία προκειμένου να ορισθούν τα ασφαλιστικά αντικείμενα, οι κίνδυνοι, η ασφαλιστική τεχνική και τα πρωτόκολλα διαδικασιών, έμφαση θα δοθεί σε επιλεγμένα case studies και στην παρουσίαση της συγκροτημένης εμπειρίας, ώστε το εκπαιδευτικό κοινό να μπορεί πλέον να αντιλαμβάνεται άριστα και κατά τρόπον αξιοποιήσιμο, το συνολικό πλαίσιο αυτών των ασφαλίσεων και των σημαντικών δυνατοτήτων πωλήσεών τους.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες: eias.gr

Προηγούμενο άρθροΗ ERGO αναζητά Διακανονιστή/ίστρια Ζημιών Αυτοκινήτων
Επόμενο άρθροΗ ΝΝ Ηellas έτρεξε με τους MDA Runner στον Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό