Η Υδρόγειος Ασφαλιστική και μια διαφορετική προσέγγιση επικοινωνίας

375

Η ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ Ασφαλιστική είναι η μόνη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει καθιερώσει και χρόνια τώρα το τηρεί, να διοργανώνει τα Συνέδριά της όχι μόνον στην Αθήνα, αλλά και περιφερειακά.

Στο Ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών Στερεάς Ελλάδος και Νήσων Αιγαίου που παρακολουθήσαμε στο Καβούρι, στις 25 Μαΐου, συμμετείχαν περισσότεροι από 330 συνεργάτες της Εταιρείας από τις περιοχές αυτές.

Η Διοίκηση της Εταιρείας απευθύνθηκε προς αυτούς, με προεξάρχοντα τον αειθαλή Πρόεδρο, κ. Αναστάσιο Κασκαρέλη, καθώς και τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Παύλο Κασκαρέλη, τον Γενικό και Οικονομικό Διευθυντή, κ. Λουκά Κορομπίλη, και τον Διευθυντή Διαχείρισης Κινδύνων και Αναλογιστικής, κ. Θάνο Αγγελόπουλο.

Οι εισηγήσεις των ανωτέρω απάντησαν στην ενημέρωση που πρέπει να έχουν οι Συνεργάτες-Στυλοβάτες της παραγωγής της Εταιρείας, τόσο για την Υδρόγειο και τα οικονομικά της στοιχεία, όσο και για το περιβάλλον της ευρωπαϊκής και ελληνικής αγοράς.

Η συναισθηματική κατάθεση του Προέδρου και οι ρεαλιστικές του υποδείξεις στους Συνεργάτες αλλά και οι τεχνοκρατικές, αποδεικτικές της ευρωστίας της Εταιρείας, εισηγήσεις των προαναφερθέντων δημιούργησαν την απαραίτητη δημιουργική ευφορία και εμπιστοσύνη στους παριστάμενους επαγγελματίες.

Δεν έλειψαν φυσικά οι τιμητικές βραβεύσεις, οι στόχοι παραγωγής αλλά και η εξαγγελία του μεγάλου ταξιδιού επιβράβευσης, που με κριτήρια όχι μόνον ποσοτικά αλλά και ποιοτικά θα προσφερθεί στους διακρινόμενους και θα έχει προορισμό τη Μαδρίτη.

Ιδιαίτερη στιγμή απετέλεσε η βράβευση του κ. Νάκη Αντωνίου, Γενικού Διευθυντή της Υδρογείου Κύπρου, ο οποίος παρέλαβε ειδικό τιμητικό βραβείο για τη σημαντική και πολύχρονη συμβολή του στην ανάπτυξη της θυγατρικής της Υδρογείου στη Μεγαλόνησο.

Ο πάγιος στόχος της ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ για αμφίδρομη επικοινωνία με τους ασφαλιστές της σε όλη την Ελλάδα, ύστερα από τα ήδη πραγματοποιηθέντα συνέδρια Ηπείρου (Γιάννενα), Θεσσαλίας (Λάρισα), Δυτικής Ελλάδος (Πάτρα), Πελοποννήσου (Ναύπλιο), ολοκληρώνεται με το Συνέδριο της Κρήτης, που θα γίνει στο Ηράκλειο στις 5 Ιουνίου.

Δημήτρης Ρουχωτάς

 

Προηγούμενο άρθροΑντιπροσώπευση ασφαλιστικών με έδρα εκτός ΕΕ και ΕΟΧ
Επόμενο άρθροΗ MetLife στηρίζει ενεργά την «Ψηφιακή Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα»