Συνεντεύξεις

Οι συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης, Ιωάννης Μπακρατσάς και Δημήτρης Πασπάλης σε πρώτο πρόσωπο…

Οι κ.κ. Ιωάννης Μπακρατσάς και Δημήτρης Πασπάλης, που βραβεύτηκαν από τη Limra International στα IQA (International Quality Awards) για τα παραγωγικά και τα ποιοτικά τους αποτελέσματα στον Κλάδο Ζωής για τα έτη 2018 και 2019, εξηγούν τους λόγους που επέλεξαν την Ευρωπαϊκή Πίστη!

Ιωάννης Μπακρατσάς

Επέλεξα να συνεργαστώ με την Ευρωπαϊκή Πίστη όταν…

το 2008, μετά από συστηματική παρακολούθηση δύο ετών των ασφαλιστικών της προγραμμάτων και της συνέπειας στις αποζημιώσεις πελατών της, θεώρησα ότι αν συνεργαζόμουν με την Εταιρεία θα μπορούσα να έχω στη φαρέτρα μου αξιόπιστα “όπλα” για τους πελάτες μου. Παράλληλα, η στήριξη αποκλειστικά στο δίκτυο συνεργατών της για την προώθηση των ασφαλιστικών της προϊόντων αποτέλεσε για μένα εχέγγυο καλής συνεργασίας.

Οι συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης, Ιωάννης Μπακρατσάς και Δημήτρης Πασπάλης σε πρώτο πρόσωπο…
Ο κ. Ιωάννης Μπακρατσάς γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Με τον ασφαλιστικό χώρο ασχολείται από το 1995 και με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζεται από το 2008.

Η συνεργασία μου με την Ευρωπαϊκή Πίστη εξασφαλίζει στους πελάτες μου…

ανταγωνιστικά νοσοκομειακά και συνταξιοδοτικά προγράμματα, ενώ η καινοτομία του «Ασφαλιστικού Γονέα» τους επιτρέπει τη μείωση των ασφαλίστρων τους σε ετήσια βάση. Όταν ο σχεδιασμός των ασφαλιστικών προγραμμάτων γίνεται με βάση την κοινωνική πραγματικότητα και προσαρμόζεται στις αλλαγές που συμβαίνουν σε αυτή, η Εταιρεία είναι εκείνη που ακολουθεί τους πελάτες κι εκείνοι με τη σειρά τους διατηρούν την εμπιστοσύνη τους σε αυτή.

Η χρυσή βράβευσή μου από τη Limra International στα IQA για τα παραγωγικά και τα ποιοτικά μου αποτελέσματα στον Κλάδο Ζωής για τα έτη 2018 και 2019… 

ήταν η επιβράβευση προσπάθειας πολλών ετών. Η συγκεκριμένη βράβευση με κάνει και αισθάνομαι περηφάνια και συγκίνηση για το πριν, αλλά και πείσμα κι ευθύνη για το μετά.

Μια στιγμή της καριέρας μου που ποτέ δεν θα ξεχάσω ήταν όταν…

Είναι πολλές οι στιγμές… οι αποζημιώσεις που δίνονται αμέσως ή εκείνες που φτάνουν σε έναν δύσπιστο αρχικά πελάτη, τα χαμόγελα πελατών που μπορεί να μην έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ το πρόγραμμά τους αλλά νιώθουν ασφαλείς, τα τηλέφωνα σε προσωπικές στιγμές όταν πελάτες ή συνεργάτες σε κάνουν μέρος της ζωής τους… Είναι όλες αυτές οι στιγμές μαζί και καθεμιά ξεχωριστά που έχει τη δική της αξία.

Ο μηχανισμός διοικητικής υποστήριξης της Ευρωπαϊκής Πίστης μου προσφέρει…

ταχύτητα στην εξυπηρέτηση πελατών, ασφάλεια στη διαχείριση του χαρτοφυλακίου, πλήρη γραμματειακή υποστήριξη και αναγνώριση και επιβράβευση για την επίτευξη στόχων σε προσωπικό επίπεδο.

Είμαι περήφανος που ανήκω στο δυναμικό της Ευρωπαϊκής Πίστης γιατί…

αποτελώ μέλος μιας δυναμικής ομάδας, όπου οι καινοτόμες ιδέες ακούγονται, αξιολογούνται και υλοποιούνται, υπάρχει πλήρης στήριξη σε όλη αυτή τη διαδικασία και όταν το αποτέλεσμα φτάνει στην ασφαλιστική αγορά δικαιώνει εμάς για τον σχεδιασμό και τους πελάτες για την επιλογή τους.

Δημήτρης Πασπάλης

Επέλεξα να συνεργαστώ με την Ευρωπαϊκή Πίστη όταν…

το 2012 αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματική ιδιότητα και να μεταπηδήσω από τον τραπεζικό κλάδο στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Νιώθω πραγματικά υπερήφανος και δικαιωμένος με την επιλογή μου, τόσο όσον αφορά την Εταιρεία όσο και το επαγγελματικό μου περιβάλλον.

Οι συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης, Ιωάννης Μπακρατσάς και Δημήτρης Πασπάλης σε πρώτο πρόσωπο…
Ο κ. Δημήτρης Πασπάλης γεννήθηκε το 1977 στη Λαμία. Με τον ασφαλιστικό χώρο ασχολείται από το 2012 και με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζεται από το ίδιο έτος.

Η συνεργασία μου με την Ευρωπαϊκή Πίστη εξασφαλίζει στους πελάτες μου…

τη δυνατότητα να είναι σωστά ασφαλισμένοι σε μια Εταιρεία με πελατοκεντρική συμπεριφορά, που σέβεται τον πελάτη και τις ανάγκες του και προασπίζει με τον καλύτερο τρόπο το πολυτιμότερο αγαθό… τη ζωή!

Η ασημένια βράβευσή μου από τη Limra International στα IQA για τα παραγωγικά και τα ποιοτικά μου αποτελέσματα στον Κλάδο Ζωής για τα έτη 2018 και 2019… 

με κάνει να αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση για μια παγκόσμια διάκριση, που όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον χώρο μας γνωρίζουμε τη σημασία της. Η βράβευση αυτή έρχεται να ενισχύσει την άποψη, ότι η σκληρή δουλειά και η επιμονή στην πληρέστερη κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών των συμπολιτών μας οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μια στιγμή της καριέρας μου που ποτέ δεν θα ξεχάσω ήταν όταν…

ένα παιδί ηλικίας 12 ετών χρειάστηκε να διακομιστεί εκτάκτως σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο των Αθηνών, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η περίπτωση σκωληκοειδίτιδας, δεδομένης της έλλειψης παιδοχειρουργού στο τοπικό Νοσοκομείο της Λαμίας. Όταν όλα εξελίχθηκαν ομαλά, η αποδοχή που εξέλαβα από το περιβάλλον των ασφαλισμένων μας υπήρξε η καλύτερη ανταμοιβή και η στιγμή που συνειδητοποιείς τη σημαντικότητα του επαγγέλματός μας.

Ο μηχανισμός διοικητικής υποστήριξης της Ευρωπαϊκής Πίστης μου προσφέρει…

τη δυνατότητα να αναζητώ την καλύτερη δυνατή λύση για τους ασφαλισμένους μου, σε συνδυασμό με την ταχύτητα στη διεκπεραίωση των αιτημάτων έκδοσης νέων συμβολαίων, αλλά και αποζημιώσεων.

Είμαι περήφανος που ανήκω στο δυναμικό της Ευρωπαϊκής Πίστης γιατί…

αποτελεί Εταιρεία πρότυπο, δεδομένου της πλήρους γκάμας των προτεινόμενων λύσεων, καθώς και της επένδυσης στον ανθρώπινο τομέα μέσω της ανάδειξης του πρωταγωνιστικού ρόλου του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Για όλους εμάς που ζούμε μέσα από το Δίκτυο Επιλέκτων Συνεργατών το «ΟΝΕΙΡΟ» της επανίδρυσης, η Ευρωπαϊκή Πίστη αποτελεί το σπίτι μας και την επαγγελματική μας οικογένεια.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας