Η ΠΟΑΔ για τον Αθέμιτο Ανταγωνισμό

409
ΠΟΑΔ

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΔ απέστειλε το παρακάτω δελτίο Τύπου σχετικά με την ανάδειξη των προβλημάτων του Αθέμιτου Ανταγωνισμού και των ανάλογων λύσεων:

Η ΠΟΑΔ ως το μοναδικό Δευτεροβάθμιο Όργανο Εκπροσώπησης της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στην χώρα, αρχής γινομένης από μια επιστολή που έλαβε από την Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, που είναι μέλος της ΠΟΑΔ
και αφού συμμετείχε στην συνέχεια στην ανοιχτή συζήτηση που διοργάνωσε το ΕΕΑ περί “Ελεύθερου και Αθέμιτου Ανταγωνισμού & τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις” θεώρησε σκόπιμο αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία και σε συνεννόηση με όλα τα Σωματεία μέλη της Πανελλαδικά να αναδείξει τα προβλήματα του Αθέμιτου Ανταγωνισμού και να προτείνει τις ανάλογες λύσεις.

Αποτέλεσμα αυτού του διευρυμένου διαλόγου, ήταν η επιστολή που επισυνάπτεται, η οποία στάλθηκε στους συναρμόδιους Κυβερνητικούς Φορείς και κοινοποιήθηκε επίσης προς : Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης – κα. Σεληνιωτάκη , Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος – κ. Σαρρηγεωργίου, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών – κ. Χατζηθεοδοσίου, ΕΑΔΕ – κ. Τοζακίδη, καθώς και σε όλα τα σωματεία μέλη της ΠΟΑΔ.

ΤΟ Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Δ

Η εν λόγω επιστολή:

Η ΠΟΑΔ για τον Αθέμιτο Ανταγωνισμό
Η ΠΟΑΔ για τον Αθέμιτο Ανταγωνισμό
Η ΠΟΑΔ για τον Αθέμιτο Ανταγωνισμό


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News


Προηγούμενο άρθροΈρευνα του ΕΕΑ για το άνοιγμα της αγοράς & τις συνέπειες της ύφεσης για επιχειρήσεις και επαγγελματίες
Επόμενο άρθροΤο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Μαΐου του ΕΙΑΣ