Διαμεσολαβούντες

Η ΠΟΑΔ για την ένταξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα ΕΣΠΑ 2021-2027

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ) εξέδωσε ανακοίνωση σχετικα με την αποφαση ενταξης του κλαδου των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ) χαιρετίζει την ένταξη του κλάδου των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ “Ψηφιακή Ανάπτυξη” και “Πράσινη Ανάπτυξη”.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ), ως δευτεροβάθμιο θεσμικό όργανο του κλάδου, στήριξε στην προηγούμενη περίοδο των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και συνεχίζει να στηρίζει την ένταξη σε κάθε πρόγραμμα που σχεδιάζεται να υλοποιηθεί στη νέα περίοδο των προγραμμάτων 2021- 2027 που ξεκίνησε φέτος.

Η ΠΟΑΔ, ήδη από τις 10/2/2023, έστειλε εγκαίρως επιστολή προς τον Υφ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Τσακίρη Ιωάννη, για την ένταξη των ΚΑΔ της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στη νέα προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2021-2027. Η επιστολή μας είχε σκοπό να τονίσει τη σημασία της ένταξης των ΚΑΔ μας στα νέα προγράμματα.

Ώς Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ) χαιρετίζουμε θετικά και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Υφ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Τσακίρη Ιωάννη, και τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, για τις γρήγορες ενέργειες, για τη στήριξη του αιτήματός μας για την ένταξη του κλάδου στα νέα προγράμματα.

Η ΠΟΑΔ βρίσκεται πάντα δίπλα στα Σωματεία Μέλη της και στους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, στηρίζοντας την ανάπτυξη και αναβάθμιση του κλάδου από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Με εκτίμηση,
Για το ΔΣ της ΠΟΑΔ

Τσολάκης Ηλίας Πρόεδρος
Μουντάκης Δημήτρης Γεν. Γραμματέας


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας