Εταιρείες

Η παρουσία της ARAG στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων διαρκούς παρουσίας της ARAG στην Ελλάδα (1972-2022), η εταιρεία συμμετείχε στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η ARAG συμμετείχε στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων διαρκούς παρουσίας της στην Ελλάδα (1972-2022) και της συνακόλουθης καταξίωσης της εταιρείας στις επιλογές των ασφαλισμένων ως ο διεθνής, μόνος ανεξάρτητος και πλήρως εξειδικευμένος ποιοτικός ασφαλιστής Νομικής Προστασίας στην ελληνική αγορά.

Σε συνεργασία με την Insurance Innovation, διοργανώθηκε η παρουσία της εταιρείας σε ειδικό εκθεσιακό χώρο, με προώθηση και προβολή των ασφαλιστικών της προγραμμάτων και υπηρεσιών προς όλους τους ενδιαφερομένους επισκέπτες της έκθεσης για την ενημέρωσή τους και προς ανταλλαγή πληροφοριών, ενώ παράλληλα γίνονταν προωθητικές προβολές και συνεντεύξεις.

Δημιουργήθηκε ένα ειδικό ένθετο για την περίσταση, με τον τίτλο «50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ», στο οποίο γίνεται συνοπτική αναφορά στην ιστορία της εταιρείας, στην πορεία του ελληνικού υποκαταστήματος, στις εταιρικές αξίες και αρχές, στα πλεονεκτήματά της απέναντι στον ανταγωνισμό, στα παλιά και νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Επίσης, στο ένθετο γίνεται λόγος και για τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης και τις διεθνείς διακρίσεις της ARAG Hellas.

Σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία αναφέρει: «Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ, υπαλλήλους και στελέχη, νέους και παλιούς συνεργάτες, το δίκτυο των δικηγόρων, την αλυσίδα των ανθρώπων της πώλησης αλλά κυρίως όλους τους παλιούς και νέους ασφαλισμένους, αφού χάριν αυτών και προς το δικό τους συμφέρον έχει γραφεί η μικρή μας ιστορία που συνεχίζεται..».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας