Διαμεσολαβούντες

Η NGN Autoprotect Hellas βραβεύτηκε από το Chartered Insurance Institute της Μ. Βρετανίας

Η Εταιρεία NGN Autoprotect Hellas επιλέχτηκε από το Chartered Insurance Institute της Μεγάλης Βρετανίας (CII), στο πλαίσιο των Public Trust Awards 2022, ως μία εκ των τεσσάρων καλύτερων εταιρειών παγκοσμίως στην προώθηση και αναγνώριση Νέων Ταλέντων στον ασφαλιστικό χώρο.

Το CII είναι το μεγαλύτερο και πιο αναγνωρισμένο ασφαλιστικό ίδρυμα στον κόσμο, με πάνω από 100 χρόνια ιστορία. Τα Public Trust Awards αντικατοπτρίζουν την προσπάθεια του CII να οικοδομήσει εμπιστοσύνη στον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης και να προωθήσει την αναγνώριση του έργου ατόμων και εταιρειών “κλειδιά” στον χώρο, που κάνουν το «κάτι παραπάνω» για να προωθήσουν τον επαγγελματισμό και την εμπιστοσύνη στην Ιδιωτική Ασφάλιση. Τα βραβεία κρίνονται από μια διεθνή επιτροπή έγκριτων και καταξιωμένων επαγγελματιών του κλάδου και σκοπός τους είναι να αναδείξουν το έργο όσων κάνουν πραγματικά τη διαφορά.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που για πρώτη φορά η χώρα μας αντιπροσωπεύεται σε μια τέτοια διοργάνωση και ελπίζουμε αυτή η διάκριση να αποτελέσει έμπνευση και για άλλους συναδέλφους στον κλάδο μας», επεσήμανε ο επικεφαλής της NGN Autoprotect Hellas, κ. Νίκος Κουτσουράης.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας