Εταιρείες

Η NAK Katsiberis διακρίθηκε στα F.M. Insurance Awards 2023

Η NAK Katsiberis διακρίθηκε στα F.M. Insurance Awards 2023 και βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες για τον ρυθμό ανάπτυξης αλλά και την υψηλή ποιότητα.

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η NAK Katsiberis στα φετινά Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης». Τα βραβεία απονεμήθηκαν στην τελετή των FMIA 2023, στο Μέγαρο Μουσικής στις 7 Δεκεμβρίου, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης, κ. Κώστα Σκρέκα, και του υπουργού Εργασίας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς και εκπροσώπων του επιχειρείν και φορέων της ιδιωτικής ασφάλισης.

Ειδικότερα, η εταιρεία, μετά από διαγωνιστική διαδικασία υπό την εποπτεία της Grant Thornton, διακρίθηκε σε δυο κατηγορίες βράβευσης, τις Business Development και High Quality.

Η ΝΑΚ Katsiberis ξεχώρισε μέσα από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης που διήρκησε 6 μήνες με τη συμμετοχή 98 εταιρειών Μεσιτών & Πρακτόρων.

Ο CEO της εταιρείας, κ. Νίκος Κατσιμπέρης, δήλωσε σχετικά: «Για την ομάδα της ΝΑΚ Katsiberis το βραβείο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό: Αποτελεί επιβράβευση σε μια χρονιά που παρά τις προκλήσεις, αποδείχθηκε ορόσημο για την εταιρεία μας. Ταυτόχρονα, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, καθώς είναι απτή απόδειξη ότι η υψηλή ποιότητα, η προσήλωση στον στόχο και η καινοτομία αποτελούν τη «συνταγή» για την επιτυχία».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας