Διαμεσολαβούντες

Η Mega Brokers στην Αγία Πετρούπολη

Την πόλη με τα μεγάλα παλάτια, τις εντυπωσιακές εκκλησίες, τις λεωφόρους, τα κανάλια και τα τοξωτά γεφύρια, τα πάρκα και τα μουσεία, τη «Βενετία του Βορρά» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν για τέσσερις ημέρες οι κορυφαίου Συνεργάτες της Mega.

Το 5 αστέρων ξενοδοχείο Sokos Palace Bridge υποδέχτηκε τους Συνεργάτες της Mega. Οι Συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στους πολυτελείς εσωτερικούς χώρους και κομψές εγκαταστάσεις spa με εσωτερική πισίνα και 8 διαφορετικούς χώρους σάουνας.

Η πρώτη ημέρα ξεκίνησε με κατατοπιστική ξενάγηση – περιήγηση στην πόλη, που κάλυπτε όλο το ιστορικό κέντρο, όπου βρίσκονται τα σημαντικότερα κτήρια, μνημεία και αξιοθέατα της πόλης .

Ξεχωριστές στιγμές της δεύτερης ημέρας ήταν η ιδιωτική ξενάγηση στο διάσημο μουσείο Hermitage, το μεγαλύτερο μουσείο τέχνης της Ρωσίας και ένα από τα σπουδαιότερα στο κόσμο. Η ημέρα συνεχίστηκε με περιήγηση το οχυρό των Αγίων Πέτρου και Παύλου και την εκκλησία του Αγίου Ισαάκ που κτίστηκε στο σημείο που δολοφονήθηκε ο αυτοκράτορας Αλέξανδρος και έκλεισε με γεύμα στο εστιατόριο του Μουσείου της Vodka αφού προηγήθηκε επίσκεψη στους χώρους του.

Οι εμπειρίες στην Αγία Πετρούπολη συνεχίστηκαν και τις επόμενες ημέρες με εκδρομή στο Petershoff, στα θερινά ανάκτορα των Τσάρων, όπου κτίστηκαν και διακοσμήθηκαν από τους καλύτερους αρχιτέκτονες της εποχής εκείνης, επί βασιλείας του Μεγάλου Πέτρου αντίγραφο των ανακτόρων των Βερσαλλιών με τους περίφημους κήπους και βρίσκονται περίπου 30 χλμ από την Αγία Πετρούπολη αλλά και με επίσκεψη στο Παλάτι της Αικατερίνης στο χωριό των Τσάρων λίγο έξω από τη πόλη, με την περίφημη αίθουσα Amber και τους μαγευτικούς κήπους.

Το ταξίδι ολοκληρώθηκε με επίσημο αποχαιρετιστήριο Δείπνο στο φημισμένο εστιατόριο Sadko, όπου οι Συνεργάτες δειπνήσαν απολαμβάνοντας τις εξαιρετικές μουσικές επιδόσεις του προσωπικού, όλοι τους μαθητές της Μουσικής Σχολής της Αγίας Πετρούπολης.

Το αξέχαστο ταξίδι ικανοποίησε όλους τους Συνεργάτες και έκλεισε με το καλύτερο τρόπο, την ανακοίνωση του Νέου Διαγωνισμού Πωλήσεων της Mega.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας