Διαμεσολαβούντες

Η Mega Brokers ασφαλίζει τη Διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων

Η Mega Brokers ασφαλίζει τη Διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στη Πάτρα για το 2019.

Τη Mega Brokers, εμπιστεύθηκε η Οργανωτική Επιτροπή για την κάλυψη Αστικής ευθύνης Διοργάνωσης Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, που διεξάγονται στη Πάτρα από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου, σε συνεργασία με την ασφαλιστική Εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη.
Πρόκειται για μία νέα διοργάνωση η οποία ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια όταν διεξήχθησαν οι πρώτοι αγώνες στην Πεσκάρα της Ιταλίας.

Αποτελεί ιδέα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων για να στηρίξει τον αθλητικό τουρισμό με συγκεκριμένα αθλήματα που παίζονται στην άμμο και μέσα στη θάλασσα.
Η έναρξη των αγώνων έγινε παρουσία κυβερνητικών στελεχών, ενώ σημαντικό παρών έδωσε και ο Πρίγκιπας ΑΛΒΕΡΤΟΣ του Μονακό, μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, θερμός φίλαθλος της Κωπηλασίας που βρίσκεται στην Πάτρα για να παρακολουθήσει τους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες.

«Η ασφάλιση της Διοργάνωσης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων που αναλάβαμε μέσω του συνεργάτη μας κυρίου Κονταξή Ηλία, αποδεικνύει ότι η Mega Brokers και οι συνεργάτες της, διαθέτουν εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία στον σχεδιασμό και την παροχή σύγχρονων ασφαλιστικών λύσεων που προσαρμόζονται σε κάθε ασφαλιστική ανάγκη», επισημαίνει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας