Η Karavias Underwriting Agency Ασφαλίζει την Μεγαλύτερη Έκθεση Έργων Τέχνης «Art Athina 2017»

488

Για ακόμη μια χρονιά, η Karavias Underwriting Agency στηρίζει έμπρακτα την Τέχνη και τον Πολιτισμό στη χώρα μας, χορηγώντας την ασφαλιστική κάλυψη της «Art Athina», της έκθεσης έργων τέχνης που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ετήσια εικαστικά γεγονότα στην Ελλάδα.

Η έκθεση καλύπτεται μέσω του εξειδικευμένου συμβολαίου Κατά Παντός Κινδύνου Έργων Τέχνης & Κοσμημάτων «Fine Art Insurance» της Karavias Underwriting Agency, εξουσιοδοτημένου ανταποκριτή των Lloyd’s.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο συμβόλαιο καλύπτει τις σημαντικότερες ιδιωτικές συλλογές έργων τέχνης και κοσμημάτων της χώρας μας, καθώς και πλήθος εκθέσεων εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά και συλλογές μουσείων, μεταφορές έργων τέχνης, αίθουσες τέχνης και εταιρικές συλλογές.

Αυτή τη χρονιά, το εικαστικό «θέμα» που συνοδεύει την παρουσία της Karavias Underwring Agency στην έκθεση αφορά στην κλοπή της Καρυάτιδας.

Η Art Athina θα ανοίξει τις πύλες της στο TaeΚwonDo Παλαιού Φαλήρου την Πέμπτη 25 Μαΐου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 28 Μαΐου.

Προηγούμενο άρθροStress & Energy Management για δύσκολους καιρούς από το ΕΙΑΣ
Επόμενο άρθροΣΕΣΑΕ: 5ο Ημερήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου (7 Χ 7) φιλανθρωπικού χαρακτήρα