Ταξίδια

Η Interasco ταξιδεύει τους καλύτερους Συνεργάτες της στην Αγία Πετρούπολη

Την Αγία Πετρούπολη, την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ρωσίας, επέλεξε η Interasco εταιρεία του ομίλου Harel, για να ταξιδέψει τους διακεκριμένους Ασφαλιστικούς της Συνεργάτες, από τις 21 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2018.

Η περιήγηση στην αρχοντική πόλη περιλάμβανε ξενάγηση στον καθεδρικό ναό του Αγίου Ισαάκ, στο Οχυρό των Αγίων Πέτρου και Παύλου και στο παγκοσμίου φήμης Μουσείο Ερμιτάζ, στο οποίο οι Συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα σημαντικότερα έργα των Ντα Βίντσι, Πικάσο, Μονέ, Ρέμπραντ και άλλων ζωγράφων, καθώς και εκθέματα αλλά και μεγάλες συλλογές κοσμημάτων από την αρχαία Ελλάδα, την Αίγυπτο και τη Ρώμη. Τα έργα που ανήκουν στις συλλογές του Ερμιτάζ ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια.

Interasco Agia petroupoli

Επιπρόσθετα πραγματοποιήθηκε εκδρομή στη μικρή πόλη Πέτερχωφ, όπου φιλοξενεί το θερινό ανάκτορο του Μεγάλου Πέτρου και επονομάστηκε «Ρωσικές Βερσαλλίες». Το ανάκτορο έχει θέα προς το «Μεγάλο Καταρράκτη», ο οποίος κοσμείται με 64 κρήνες, 142 σιντριβάνια και 37 επιχρυσωμένα αγάλματα που συμβολίζουν θεότητες και ρωσικά ποτάμια.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού πραγματοποιήθηκε εταιρική συνάντηση όπου ο κ. Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco, αφού συνεχάρη όλους τους συνεργάτες για την επίτευξη του στόχου με έπαθλο τη συμμετοχή τους σε ένα μοναδικό ταξίδι, προχώρησε σε μια σύντομη ανασκόπηση της προηγούμενης χρονιάς.

Αναφέρθηκε στις δυσκολίες του Κλάδου και τόνισε ότι κάθε ισχυρή ασφαλιστική εταιρεία πρέπει να διαθέτει σύγχρονα «εργαλεία» για τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Ο κ. Σαΐας επισήμανε την επιβεβλημένη ανάγκη για εκσυγχρονισμό του Κλάδου μέσω της ψηφιοποίησης και ανάφερε ότι η Interasco έχει προχωρήσει σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση πάντα σε συνεργασία με τα ελεύθερα δίκτυα.

Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια παρουσίαση με θέμα «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο» από τον Αντιστράτηγο ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκη, Ειδικό Ερευνητή, Αναλυτή Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων και Πρόεδρο του CSI Institute («Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια»), ο οποίος τόνισε την ανάγκη για cyber insurance που αφορά όχι μόνο σε επιχειρήσεις αλλά και σε ιδιώτες.

Τέλος, η κα Ναταλία Γιαννιού, Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing, ευχαρίστησε τους συνεργάτες για την παρουσία τους και τους κάλεσε να δώσουν ένα δυναμικό παρόν και στο επόμενο ταξίδι που σχεδιάζει η εταιρεία στη σαγηνευτική Νορβηγία.

Τους Ασφαλιστικούς μας Συνεργάτες συνόδευσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco, κ. Κάρολος Σαΐας, ο Νομικός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ., κ. Δημήτρης Γαλάνης, η Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing κα Ναταλία Γιαννιού, η Διευθύντρια Ασφαλιστικών Εργασιών, κα Ευαγγελία Αθανασίου, καθώς και η Υποδιευθύντρια Πωλήσεων, κα Ειρήνη Νικολοπούλου.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας